Osebna zaščitna oprema
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Franc
Delovne obleke
Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam. Zanima me kje se da najbolj ugodno in kvalitetno nabaviti delovne obleke. Ima kdo kakšen naslov spletne strani ali pa cenik.
Da bi kar nekdo odstrelil bo bolj težka
Poskusi s predračuni pri raznih trgovcih; Gamat, Webo, MiStar, Spojka, itd., kateri se bavijo s to opremo
in nato primerjaj račune med sabo 
Upoštevaj tudi kvaliteto
Za nekatere od naštetih boš našel tudi elektronsko povezavo na naši prvi strani
Poskusi s predračuni pri raznih trgovcih; Gamat, Webo, MiStar, Spojka, itd., kateri se bavijo s to opremo
Upoštevaj tudi kvaliteto
Za nekatere od naštetih boš našel tudi elektronsko povezavo na naši prvi strani
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler
-
štefan
brezrokavnik - vodja intervencije
Zasledil sem debato o tipu materiala za brezrokavnik z napisom- VODJA INTERVENCIJE. Na Igu smo se na raznih tečajih, med drugim tudi na specializaciji za vodenje intervencij, pa na tečaju za poveljnike, itd..., menda naučili kakšne so naloge vodje intervencije takoj pri prihodu na kraj požara, med gašenjem in kontrolo objekta po koncu gašenja. Vsled tega, bi morala GZS prepovedati prodajo navedenih brezrokavnikov iz gorljivih materialov, oz. jih tipizirati. Razlika v ceni je zanemarljiva v primerjavi z (ne)varnostjo. Osebno uporabljam Bristol-ov negorljiv fluo-rumeno/zelen brezrok. z originalnim napisom VODJA INTERVENCIJE, in sicer smo zanj odšteli okroglih 11.000 SIT. Kar se tiče pa tistega, ki ga je omenil kolega (za 1.500 SIT, kolikor stane ena skromna runda) pa sem raje brez.
-
timmy
opozorilni brezrokavnik
Se povsem strinjam s Štefanom. V Sloveniji se negorljivi brezrokavniki dobijo in kdor da kaj na svoje zdravje ne bo gledal na tistih par jurjev.
-
lado
opozorilni brezrokavnik
Naša zveza je pred kratkim nabavila za vse poveljnike PGD-jev Bristolove brezrokavnike z napisom VODJA INTERVENCIJE. So izdelani iz Nomexa (negorljivi) pa še design je zelo lep. Na količino smo dobili precej popusta.