LP!
Matjaž
Moderator: Vrsho
No Metod, upam da boš kaj dobrega odnesel od tečaja, ker tudi mene zanima ravno ta tema, ki se ji reče Osnovna sredstva. Pa nevem, ali imam samo jaz težave tu, ali pa jih ima še kdo drug. Poiskušal sem že z vnosom, pa mi noče prevzeti podatkov iz šifranta za razvrstitev sredstev. Tako da če ima kdo kaj izkušenj, na dan z besedo!metodg napisal/-a:Kolikor vem sedaj potekajo usposabljanja za vodilne po GZ-jih. V petek ima usposabljanje Gorenjska regija. Mislim, pa da je zadeva bolj spoznavanje s sistemom in praktično delo, ker na nivoju zveze niti nimaš veliko dela z vpisovanjem podatkov. Predvsem gre za sprejem prijav in kasneje za vnos podatkov, za katere je lokalna GZ pristojna. Predvsem napredovanja, tečaji, čini... Ko bo sistem enkrat v celoti zaživel, bo veliko manj paprinega dela in bolj ažurirane in kavlitetne evidence članstva.
S tajnikom GZ greva na ta seminar. Najbolj me zanima vpisovanje opreme, ker tega še nimamo "pošlihtanega". No imamo v nekem drugem programu, samo me zanima kaj omogoča Vulkan na tem področju, pol se bomo pa odločili ali ostanemo na obstoječema ali gremo v Vulkana tudi z opremo...
Kakšne izkušnje imate pri vnosu opreme???
Zanima me še kje je meja med Osnovnim Sredstvom in Drobnim Inventarjem???![]()
Metod G.