Požar v kurilnici

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Požar v kurilnici

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Ob 14:06 smo dobili poziv da gori v Novi vasi v kurilnici neke stanovanjske hiše. Na kraj so takoj odhiteli Pgd Radovljica in Pgd Lesce. Pgd Lesce smo se iz kraja že vrnili.Šlo je za manjši požar ki smo ga kmalu omejili, Radovljica ostaja še na mestu in prezračuje prostor.

Lahko pa povem da nas je božja roka obvarovala pred trkom saj me je pri zavijanju kljub temu da sem bil že v križišču en voznik popolnoma spregledal. Moja napaka pa je bila ta, da sem mu verjel da me vidi.
No njegova hitrost je bila krepko neprilagojena.....hm...pa še kolega je...eno fajno za ušesa pa bo. :twisted:
Uporabniški avatar
sandi88
Kraj: Lj-BARJE

Re: Požar v kurilnici

Odgovor Napisal/-a sandi88 »

LESCE2 napisal/-a: Moja napaka pa je bila ta, da sem mu verjel da me vidi.
No njegova hitrost je bila krepko neprilagojena.....hm...pa še kolega je...eno fajno za ušesa pa bo. :twisted:

se drgač si pa itak ti odgovorn kot šofer tut če si na nujni vožnji. tko da je bolš 15s kasnej pridt kot pa sploh ne.
se je tut nm že to dogajal.

po pameti fantje
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Sandi88, Lesce2 ni povedal, kdo je bil na prednostni cesti oz. kdo je imel zeleno luč, tako da je o odgovornosti za morebiten karambol težko govoriti.

LP, R. :wink:
Uporabniški avatar
sandi88

maš prou Rafter :oops:

u bistvu pa je biu moj namen bl opozort na nevarnost takih zadev.

sam to je itak že tema za u drugo rubriko
LESCE2

Promet je bil zaustavljen vsi so se umaknili le eden je malo nadzvočno prišel pa bi mi kmalu rit k je še zijala ven odnesel. Ni glih najbol registriral zadeve...krivda bi bila pa moja definitivno. Priznam.

No ampak ta tema je za drugam ne za gašenje...upam da bo Radovljica podala kaj več informacij o požaru.
LESCE2

Pravkar sem govoril z našim poveljnikom, ki je bil v napadani dvojici v kurilnici.Povedal je da je lastnik kuril na drva,poleg peči pa naj bi imel naloženo kurivo(treske,papir,polena)...očitno je žareč delec padel v te gajbice, ki so se nato vnele.Temperatura naj bi bila kar visoka, saj naj bi odpadel tudi omet v kurilnici.

LP
Uporabniški avatar
andrej.k
Kraj: PGD Cerklje na Gorenjskem

Odgovor Napisal/-a andrej.k »

a kdo ve kaj se je z preddvorcani naredl zanc? so sli menda na intervencijo, nekam na jezersk, kso jih pa krancani prehiteval, so jih ven zrinl...
tko da, ce kdo vec ve
nj pove....
PGD Cerklje na Gorenjskem <---- say no more
Uporabniški avatar
lipe
GE: Preddvor

Odgovor Napisal/-a lipe »

andrej.k napisal/-a:a kdo ve kaj se je z preddvorcani naredl zanc? so sli menda na intervencijo, nekam na jezersk, kso jih pa krancani prehiteval, so jih ven zrinl...
tko da, ce kdo vec ve
nj pove....
Lp!

Z voznikom in sopotnikom vse v redu, je pa premaknjena nadgradnja na GVC. Potrebno bo popravilo, vprašanje pa je koliko je to racionalno.
Uporabniški avatar
Šumadinac
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Šumadinac »

Pa kaj vse se ne bo še zgodilo?! Kaj so prehitevali na ozki cesti ali kako??
Saj nikogar ne obtožujem, do nesreč pač prihaja! No tudi nam se je že vozilo poklicnih rahlo zapičilo v GVC--2 zamaha z macolo pa je vse skupaj pozabljeno :lol:
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Uporabniški avatar
sandi88

LESCE2 napisal/-a:Pravkar sem govoril z našim poveljnikom, ki je bil v napadani dvojici v kurilnici.

LP
mene pa sam zanima kako mate to uštiman da gre povelnik v notranji napad.

kdo pa pol intervencijo vodi?

k pr ns je povelnik ponavad zuni.

l.p. Sandi
Uporabniški avatar
Šumadinac

Ni nujno da ravno poveljnik vodi intervencijo, čeprav je na njej prisoten; meni se zdi huje, ko npr. ima nekdo oblečen napis Vodja intervencije in se potem spravi v notranji napad!
Šumadinac
Uporabniški avatar
Brko
Kraj: Rojstna vas Matevža Haceta

Odgovor Napisal/-a Brko »

No Slovenci vozte bolj počas. Vedno se najdejo vročekrvneži.
Uporabniški avatar
Marolt
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a Marolt »

Kaj naj rečem živim se vse zgodi.
Recimo kaj je bilo v GB Ljubljana z Nissan Patrolom?
Tudi pri nas smo že imele bližnje srečanje z Fiat Ducatom ob robu v eno škarpo!Nič hujšga manjša praska! Se pač zgodi ni kaj.
Je pa res, tudi če je 100 plavih lučk in siren še vedno vozimo z glavo.
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
Uporabniški avatar
Jack
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a Jack »

LESCE2 napisal/-a: Lahko pa povem da nas je božja roka obvarovala pred trkom saj me je pri zavijanju kljub temu da sem bil že v križišču en voznik popolnoma spregledal. Moja napaka pa je bila ta, da sem mu verjel da me vidi.
Jest sem pa cist drugacno zgodbo slisov. Menda ste po luftu prsli in pocez cez krizisce prletel.
Uporabniški avatar
Šumadinac

No no fantje zdajle je pa že kar vroče, vsak bo vztrajal pri svojem mnenju kdo je kako vozil tako da temu ne bo konca, torej tema je POŽAR V KURILNICI!
Šumadinac
Odgovori