Eksplozija v Novi Gorici

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
hojla

Odgovor Napisal/-a hojla »

Ja koker jaz vem ni forum namenjen samo posredovanju gasilcev na intervencijah ampak tudi izobraževanju in razglabljanju o določenih primerih in problemih , tko kot je že Milan napisal , bi v takih primerih mogli posredovati tudi gasilci zakaj niso je pa že za drugo temo.
Uporabniški avatar
Šumadinac
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Šumadinac »

hojla gost, sicer ne vem kaj naj se izobražujemo o tej zadevi--kako se bombe podtika ali kaj? se pa strinjam, da forum ne bi smel biti strogo usmerjen le v dogodke, kjer posredujemo, in da se pogovarjamo o marsičem kar je v povezavi z gasilerajem, in mislim, da bi v podobnih primerih kot je ta, prav tako morali posredovati gasilci!
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Uporabniški avatar
Dušan
Kraj: Zgornja Bistrica (Tirgot)

Odgovor Napisal/-a Dušan »

No mislim da ima Milan prav in tud jaz menim,da bi moglo biti tako! No Oskar pa, če že vztrajaš pr tem, da to ni za objavo in da ne spada sem!? kakšno povezavo pa ima NUS pri kopališču Pristan v MB z gasilci???
Kaj so počeli ? S Čim so posredovali???? Kako so posredovali??? Mislim da v prispevkih nič ni napisano o tem! :shock:
Tehnika nam lajša življenje!
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Dušan napisal/-a: kakšno povezavo pa ima NUS pri kopališču Pristan v MB z gasilci???
:
Nima veliko , razen da so vsi trije glavni akterji gasilci :D :D :wink: , se strinjam.

Zato pa tudi jaz nisem te teme odprl tako da mi Dušen prosim ne pripisuj nekaj kar nisem kriv.
Še enkrat trdim , vsak pok v Sloveniji ne spada na gasilski forum. O tem naj odloča moderator , kaj nam pa druga ostane če želimo imeti zadevo pregledno.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
Dušan

OK sej razumem Oskar! Tako da ni problema in nisem pripisal, da si kriv za objavo. Mislil sem, da se bo kaj več izvedelo glede tega pa tako ni bilo tako hudo kot sem si jaz predstavljal glede te eksplozije. Tako, da jo lahko mirne volje moderator tud pobriše če želi in ostane prostor za kaj druga v katerem bo več zanimive in poučne debate!! :lol:
Uporabniški avatar
M.J.
Kraj: Gatina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a M.J. »

Devetnajst odgovorov, pa še vedno nič...važno je le vedeti, kdo bolje obvlada medsebojno d******.
Uporabniški avatar
Dušan

M.J in kaj naj bi to pomenilo???
Odgovori