Eksplozija v Novi Gorici
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
hojla
hojla gost, sicer ne vem kaj naj se izobražujemo o tej zadevi--kako se bombe podtika ali kaj? se pa strinjam, da forum ne bi smel biti strogo usmerjen le v dogodke, kjer posredujemo, in da se pogovarjamo o marsičem kar je v povezavi z gasilerajem, in mislim, da bi v podobnih primerih kot je ta, prav tako morali posredovati gasilci!
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
No mislim da ima Milan prav in tud jaz menim,da bi moglo biti tako! No Oskar pa, če že vztrajaš pr tem, da to ni za objavo in da ne spada sem!? kakšno povezavo pa ima NUS pri kopališču Pristan v MB z gasilci???
Kaj so počeli ? S Čim so posredovali???? Kako so posredovali??? Mislim da v prispevkih nič ni napisano o tem!
Kaj so počeli ? S Čim so posredovali???? Kako so posredovali??? Mislim da v prispevkih nič ni napisano o tem!
Tehnika nam lajša življenje!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Nima veliko , razen da so vsi trije glavni akterji gasilciDušan napisal/-a: kakšno povezavo pa ima NUS pri kopališču Pristan v MB z gasilci???
:
Zato pa tudi jaz nisem te teme odprl tako da mi Dušen prosim ne pripisuj nekaj kar nisem kriv.
Še enkrat trdim , vsak pok v Sloveniji ne spada na gasilski forum. O tem naj odloča moderator , kaj nam pa druga ostane če želimo imeti zadevo pregledno.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
OK sej razumem Oskar! Tako da ni problema in nisem pripisal, da si kriv za objavo. Mislil sem, da se bo kaj več izvedelo glede tega pa tako ni bilo tako hudo kot sem si jaz predstavljal glede te eksplozije. Tako, da jo lahko mirne volje moderator tud pobriše če želi in ostane prostor za kaj druga v katerem bo več zanimive in poučne debate!! 
Tehnika nam lajša življenje!