TRI NA ENEGA

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odgovori
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

TRI NA ENEGA

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Danes sem v časopisu Večer prebral članek o požaru na vozilu v kraju Petrinje. Ali mi lahko kdo obrazloži , kako so se lahko spravili na kombi dvoji profesionalni gasilci en eno PGD ? :o Tristo kosmatih ali je to kakšna nova taktika ali kaj?

Navajam prepis članka:

"Osebni avto pa je istega dne gorel tudi koprskem koncu. Ob 18.18 so bili tamkajšnji policisti obveščeni, da na avtobusnem postajališču v Petrinjah gori vozilo. Ogenj je vozilo zajel že med vožnjo od Kastelca proti Petrinjam, kjer je 22-letni voznik lahko novi kombi WV caravelle le še ustavil, nato pa je vozilo v celoti zgorelo. Vzrok požara še ugotavljajo, ogenj pa je povzročil za 100.000 tolarjev škode. Gasiti so pomagali gasilci iz Materije, Sežane in Kopra in požar pogasili ob 18.40. Zaradi gašenja je bil delno oviran promet na tem odseku, do 19. ure je potekal izmenično po enem voznem pasu. (čk)"
(Članek ima naslov: Gorela avtomobila - Večer 24.1.2003)

Lahko , da se je novinar kaj zmotil, tako kot pri škodi ki po njegovem znaša 100.000 sit za novi kombi. :?: :o
Če je bil kdo prisoten naj napiše kaj več.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Gost

požar kombija

Odgovor Napisal/-a Gost »

Res so pri gašenju sodelovale vse naštete enote. Gasilce je poslal RECO koper - Gb Koper in RECO postojna - ZGRS Sežana in Pgd Materija( ki je v bližini) ker je omenjeni kraj na mejah občin - črni kal.
Tudi gasilci so se čudili vendar bolje trije kot nobeden.

lp darko
debeljo
Kraj: ŠKOFJA LOKA

ENI NA ENEGA

Odgovor Napisal/-a debeljo »

lep pozdrav. :shock:
jaz sem bil na tej intervenciji in sicer kot gasilec. trenutno služim vojaski rok pri gasilcih ZGRS SEŽANA. ja nč mi smo dobili poziv iz centra, izvozili, prisli na kraj in začeli z gašenjem kombija VW. en napad visokega tlaka in še en napad s peno in požar lokalizirali in dokončno pogasili. na kraj so potem prišli še PGD MATERIJA in GB KOPER.
moje mnenje je bolje tije kot nobeden in kdor prej pride naj opravi svojo nalogo, dobro in prefesionalno, pa naj bo to PGD ali GB ali ZGSR.

na koncu samo še po gasilsko NA POMOČ :D
Uporabniški avatar
janez
dolgoprogaš
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a janez »

Danes izjemoma na kratko.

V zabačenem selu IG (kot to ugotavlja Oskar) velja:" To je naš ogenj. Če želite gasiti, si zakurite svojega"

Vsa debata v okviru koliko na koga mi diši (smrdi) na tako mišljenje.

Lep pozdrav in lepo nedeljo voščim.

Danes na kratki progi - Janez.
matej
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a matej »

Pozdravljen Janez.

Res je to kar si omeni ( IG----oziroma okolica).

Vendar kot strokovnjak iz tega področja, saj ga zelo dobro poznaš in z veliko iskušnjami bi lahko napisal kakšen komentar.

Se strinjaš.

...............................................................................................................
Odgovori