Saj to je najbolj žalostnoOskar napisal/-a:Mi na forumu kaj dosti ne bomo mogli pomagat Miranu, da doseže svoj prav, dajem mu pa vso moralno podporo.
lp DC
Saj to je najbolj žalostnoOskar napisal/-a:Mi na forumu kaj dosti ne bomo mogli pomagat Miranu, da doseže svoj prav, dajem mu pa vso moralno podporo.
Če se GZ Dravograd ne postavi za svojega člana, potem ni vredno, da se imenuje zveza. Mogoče bi bolj pristajalo Gasilska izpostava kimavcev županje Občine DravogradOskar napisal/-a: Ne vem ali sem zasledil , zanimivo bi bilo še mnenje poveljnika GZ Dravograd !

Ni kaj dodati , po tem stavku je očitno da se nekdo norčuje iz ljudi , ki bi dali življenje za preprečeno materialno škodo !!zavecb napisal/-a:Nihče te ne bo zrušil pa tud če ne bo cisterne,ampak takrat bodo letele glave tudi drugod.
Opa..... Bravo, Nataša!!!nataša zavec napisal/-a:No, pa še nekaj mojih pripomb,na to kar se dogaja.
Če ne bi bilo toliko slabe volje, verjetno vsega tega ne bi prebrala.
Žalostno je, da mi žene gasilcev puščamo svoje može na intervencije, ali pa jih celo zbudimo (kot tudi v soboto),če bi pa vedele oz. videle ,kaj se tam dogaja..., potem pa vidim,kako se to delo malo ceni in koliko je tu politike....
Kako bo pa županja reagirala, če se mojemu možu kaj zgodi?
Brez besed.
Županja, saj tvoj mož verjetno ni gasilec ?!!
gasilska žena