Pravila gasilske službe

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
StankoG
Kraj: Šaleška dolina

Pravila gasilske službe

Odgovor Napisal/-a StankoG »

Pozdrav!
V žepnem letnem gasilskem priročniku sem zasledil nekaj novih oznak za čine in specialnosti, novih pravil gasilske službe pa ne najdem.
Zanima me, če so bile objavljene in kje jih najdem ali pa so objavljeni novi čini pred sprejemom pravil.

Hvala za odgovor.

Stanko :)
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Stanko:

Vse spremembe, ki si jih zasledil so sprejete kot dopolnila k pravilom gasilske službe :oops: , ali z drugimi besedami, dana ti je možnost, da jih sam dopolnjuješ oziroma kompletiraš :) (malo heca) :arrow:

Če boš še malo pobrskal po forumu boš našel odgovor tudi na to tvoje vprašanje. V pripravi je osnutek pravil gasilske službe, ki bodo veljala tako za prostovoljne kot tudi poklicne gasilce. Dosti tega, kar je sedaj v pravilih, ki veljajo le za nas prostovoljce tam ne bo našlo svojega prostora :wink: in zato "o tom po tom" :twisted: Kar nekaj "špasa" še bo okoli tega, do takrat, ko bo pa stvar resna pa pridno vlagaj lističe (beri: dopolnila) v kakšen fascikel :idea: (ideja kot ideja pač) :twisted:

lp DC
StankoG
Kraj: Šaleška dolina

Hvala Drago!

Odgovor Napisal/-a StankoG »

Zahvaljujem se za odgovor,
sem pa videl, da se je takoj za tem ko sem postavil vprašanje razvila močna debata. Ni bilo mišljeno kot slabonamerno.

LP

Stanko
Odgovori