Oprema za GV-1 po tipizaciji GZS

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Matej B.
GE: Ptuj / Tržec
Kraj: Ptuj - Tržec
Kontakt:

Oprema za GV-1 po tipizaciji GZS

Odgovor Napisal/-a Matej B. »

Mi lahko kdo sporoči spisek vse potrebne opreme, ki jo po tipizaciji GZS mora vsebovati vozilo GV-1??
Naš MB Sprinter 311 CDI ima posadko 1+8 (sedeži 3+3+3), medosna razdalja 3550 mm, nizka streha. Zadaj v tovornem prostoru je kar veliko prostora za notranjo nadgradnjo (še popolnoma neizkoriščen) pa me zanima, če kdo ima takšen GV-1 in kako ga je opremil. Mi bomo prodali staro Zastavo in motorno brizgalno bomo morali spet imeti mobilno. Zunanje oblike karoserije ne bi spreminjali, ker so stekla vse naokrog pa tudi sedežev ne bi prestavljali.
Zanima me tudi komu ste zaupali notranjo nadgradnjo!
Uporabniški avatar
Milek
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Milek »

Za nasvete in podrobnejše informacije je najboljše, da se obrneš na kakšnega proizvajalca. Eden je Pušnik iz Slovenske Bistrice :wink:
Uporabniški avatar
Jaka
Kraj: Podhom

Odgovor Napisal/-a Jaka »

Matej !
Seznam opreme za GV-1 je naveden v tipizaciji gasilskih vozil. Če tipizacije nimaš, mi sporoči in ti pošljem kopijo seznana opreme.
Uporabniški avatar
Matej B.
GE: Ptuj / Tržec
Kraj: Ptuj - Tržec
Kontakt:

GV-1 Mercedes Sprinter - mnenja

Odgovor Napisal/-a Matej B. »

GV-1 Mercedes Sprinter - mnenja

Vse vas bi prosil za komentarje o GV-1 Merced Sprinter (različni modeli):
MI bomo našega 311 CDI opremljali in me zanimajo vaša mnenja, predvsem tistih ki imajo v društvih Sprinterja (GV-1). Vsak podatek, kritika, pobuda, pohvala so zelo dobrodošli!! :wink: :wink:
Uporabniški avatar
Jani
Kraj: Kranjska Gora
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jani »

Če ga mislite opremiti po tipizaciji, ima ta model premalo nosilnosti, pa tudi motor ni kdo ve kaj, glede na to, da nimate samih ravnin. Npr. za po Ljubljani bi bil v redu, hriba pa ne sme videti. Mi imamo 312, pa smo ga morali malo "našponat" tako, da ima sedaj 150 KM, da vsaj približno vleče, pa tudi zadnje vzmeti smo morali dati od štirice. Sigurno pa drži, da Mercedes še zdaleč ni več, kar je bil pred leti!

lp Jani
Odgovori