Marolt napisal/-a:Pišuka poldi...
Od kje pa tebi to Pišuka... Kdaj pa si bil ti v naših koncih?
Ja Pišuka prava fotografija.... Sicer pa se mi same omarice zdijo malo preoske sicer pa kar pravšnje....
LP Marolt
Bilo kuda Pišuka svuda. (pa Drago s Krtinco tudi).
Miloš K. iz Nove vasi je moj sodelavec, pa podelitev VGČ-jev je bila tam jaz pa vedno na preži za dobrimi idejami, ki jih imajo po društvih.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Life is a lesson, you learn it when you're through! (by Limp Bizkit)
Nekaj je kovinskih in nekaj iz iverke. Sam menim, da je bolje če so lesene. Če je obleka samo vlažna ni nobenega problema, pri kovinskih je pa stalo kaj skrivljeno.
Priponke
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Pri nas pa sploh nismo naredili omaric,ker je vsaka stranica odveč.Tako smo direktno na steno pričvrstili cca. 10m dolgo mrežasto steno na vrhu dodali polico za čelado,pod polico privarili obešalnik,....
Težko opišem...bom poslikal,pol pa presodite.
Tudi pri nas imamo narejeno približno tako kot je opisal LESCE2. Le da garažo trenutno prenavljamo in ni možno slikati. Po prenovi garaže pa bo verjetno ostalo enako...
gdemsa napisal/-a:Kako majo pa to kej poklicdni zrihtan?
u GBL mislm da tut nimajo omarc, ampak imajo samo obešalnike pa jim čist dobr gre a ne.
Sam se stvari tam bolj rabijo, pa vsak dan se ukvarjajo z njimi, V pgd se pa zaradi omaric vsaj prah manj nabira
V Grs Kranj ima vsak svojo omarico, kjer oprema počiva,dokler ne nastopiš izmene,nato pa vso osebno opremo prenese izmena v garažo,kjer imajo za to namenjene obešalnike.