ti-lu-li-lu
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Po eni strani imaš prav Omikorn, da hidranti in gasilni aparati niso pregledani (sam sem se o tem prepričal - tudi jaz sem hodil na to šolo), po drugi strani pa niso vse stvari, ki te "motijo" za uničit. Ko bo nekoč (upajmo da ne) prišlo do kakšne "nesreče", kako bo pa potem? Če še ta požarni sistem, ki ga Iskra ima ne bo deloval, bodo gasilci lahko še samo gledali kako bo pogorelo...
Naj bo ogenj naš prijatelj!
jah itaq na iskri nebi koristilo četudi bi bilo vse izpravno? ja kdo pa bo prjev tist šlauh pa začel gasiti? si mislim ja ... vsak bi svoje pobral pa po najhitrejšemu postopku spizdil z bajte ....
sem se pa zdele spomnu nečesa kar bi sicer di(v)jake pritegnilo k poslušanju in sicer kakšna adrenalinsko začinjena predstavitev gasilnih objektov ter uporaba le teh in delo gasilcev.
ampak a si upaš predstavljati kaj bi to pomenilo na šoli s 1350 opičnjakov ko bi zvedeli kako se tem rečem streže? haha si predstavljam kako "poblajhane" bi bile stene in stropi s tistim prahom
...
tukaj lahko samo mirno gledaš in se nasmeješ ... če boš šel zašpecat bo sankcioniran ampak a bo to prenehal delat? I don't think so ...
sem se pa zdele spomnu nečesa kar bi sicer di(v)jake pritegnilo k poslušanju in sicer kakšna adrenalinsko začinjena predstavitev gasilnih objektov ter uporaba le teh in delo gasilcev.
ampak a si upaš predstavljati kaj bi to pomenilo na šoli s 1350 opičnjakov ko bi zvedeli kako se tem rečem streže? haha si predstavljam kako "poblajhane" bi bile stene in stropi s tistim prahom
tukaj lahko samo mirno gledaš in se nasmeješ ... če boš šel zašpecat bo sankcioniran ampak a bo to prenehal delat? I don't think so ...