ti-lu-li-lu
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Če se je že "ustanovil" forum za mladino, dajmo potem odpirat in komenitrat take teme, ki so povezane z mladino, ne pa vse ostalo
Saj je res da nekateri mladi uničujejo določen inventar (v našem primeru hidrante), mislim pa da s tem, ko nekdo objavi sliko grešnika ne bomo nič dosegli, lahko bomo celo zabredli v kakšne neprijetne težave.
LP
Saj je res da nekateri mladi uničujejo določen inventar (v našem primeru hidrante), mislim pa da s tem, ko nekdo objavi sliko grešnika ne bomo nič dosegli, lahko bomo celo zabredli v kakšne neprijetne težave.
LP
Naj bo ogenj naš prijatelj!
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Citirano iz Pravil foruma:
8. Emocijske ikone in ostalo poudarjanje: Pretirana uporaba emocijskih ikon (glede na količino besedila) ni dovoljena. Enako velja za pisanje samo z velikimi črkami (več kot 10 naenkrat), ponavljanje istih znakov, istih ali različnih emocijskih ikon in ostala pretirana uporaba oblikovnih možnosti zaradi česar bi bila mogoče objava težko berljiva.
10. Smetenje: Odpiranje podobnih tem v enem ali večih forumih je prepovedano. Objavljanje kratkih objav npr. "OK", ipd. ni dovoljeno.
8. Emocijske ikone in ostalo poudarjanje: Pretirana uporaba emocijskih ikon (glede na količino besedila) ni dovoljena. Enako velja za pisanje samo z velikimi črkami (več kot 10 naenkrat), ponavljanje istih znakov, istih ali različnih emocijskih ikon in ostala pretirana uporaba oblikovnih možnosti zaradi česar bi bila mogoče objava težko berljiva.
10. Smetenje: Odpiranje podobnih tem v enem ali večih forumih je prepovedano. Objavljanje kratkih objav npr. "OK", ipd. ni dovoljeno.
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Sem vedel, da to nekje piše, sam nisem iskal...Gregor K. napisal/-a:Citirano iz Pravil foruma:
Kar je hotel upravnik Peter glede praha in zmedenosti povedati, je to, da se je prej v gasilnikih uporabljal prah bele barve, sedaj pa je modre! In ta zamenjava je za celotno državo prišla v veljavo že pred več kot petimi leti!!! Glede kemije in razlike med obema pa zdaj ne bi ravno debatiral...
lp
bp
lp
bp
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Zdaj pa ne vem ali sem jaz nor ali naj vzamem lopato in se zakopljem!
Tale rubrika MLADINA je za PIONIRJE IN MALDINCE da bodo vanjo pisali in izmenjevali izkušnje , pisali o svojih doživetjih in pogledih na gasilstvo !!!
Obveščajte mlade v svoji okolici o tej rubriki
Pomagajte jim z nasveti
Pa saj imamo toliko drugih rubrik in tam klobasajte in rišite ikone !!
Pa ne me narobe razumeti , če ne bo odziva mladih bomo stvar preprosto pobrisali in jo zastavili kako drugače.
madona sem se razburil, to ni dobro !?
Tale rubrika MLADINA je za PIONIRJE IN MALDINCE da bodo vanjo pisali in izmenjevali izkušnje , pisali o svojih doživetjih in pogledih na gasilstvo !!!
Pomagajte jim z nasveti
Pa saj imamo toliko drugih rubrik in tam klobasajte in rišite ikone !!
Pa ne me narobe razumeti , če ne bo odziva mladih bomo stvar preprosto pobrisali in jo zastavili kako drugače.
madona sem se razburil, to ni dobro !?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Mi lahko "težimo" mladini, da naj se vključi v mladinski forum, pa če nihče noče.Oskar napisal/-a:
Pomagajte jim z nasveti
Glede na to, da smo mi njihovi mentorji, pa lahko tudi mi izrazimo svoje mnenje. Saj sem že rekel, odprimo kakšno temo, ki se tiče mentorjev in njihovega dela z mladimi.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
1. Dober dan 
2. Nevem zakaj ste off topic
3. Hm ok vandalizem ... nesprejemljivo ampak ko imate že ravno toliko za povedati da bodo hidranti uničeni in še nevemkaj ... čisto tako mimogrede naj vam povem da od teh hidrantov že 3 leta (odkar sem jaz na iskri) itak ni nobene koristi ker so prazni. Ne vsebuje cevi za gašenje. Omarica je praktično prazna. Tako, da če že kaj imate za povedati da smo neobveščeni pa to storite na kraju, v šoli s splošnim predavanjem za vse dijake ... pa se prepričajte koliko slušateljev boste imeli ... hm 5 - 10 % ??? morebiti kak procent več ....
Poleg tega pa je vsem gasilnim aparatim na nalepki, kjer piše zadni pregled (ki mislim da bi moral biti 1x letno), piše letnica ki se od današnje razlikuje za vsaj 4 leta če ne ponekod celo več (v redkih izjemah manj). Je res da to ni razlog za tak vandalizem ... ampak ne odrihat čez eno stvar k je v pizdi ko pa je glavni objekt v dveh pizdah .... pa tukaj vem da ni glavni problem vandalizem ampak se vam gre za varnost objekta v primeru požara (yeah right) ampak pred začetkom sojenja kriminalcu, vedno pregledajo vse okoliščine in o tem poročajo na sojenju (metaforično) ....
imho ...
lp OMICRON
2. Nevem zakaj ste off topic
3. Hm ok vandalizem ... nesprejemljivo ampak ko imate že ravno toliko za povedati da bodo hidranti uničeni in še nevemkaj ... čisto tako mimogrede naj vam povem da od teh hidrantov že 3 leta (odkar sem jaz na iskri) itak ni nobene koristi ker so prazni. Ne vsebuje cevi za gašenje. Omarica je praktično prazna. Tako, da če že kaj imate za povedati da smo neobveščeni pa to storite na kraju, v šoli s splošnim predavanjem za vse dijake ... pa se prepričajte koliko slušateljev boste imeli ... hm 5 - 10 % ??? morebiti kak procent več ....
Poleg tega pa je vsem gasilnim aparatim na nalepki, kjer piše zadni pregled (ki mislim da bi moral biti 1x letno), piše letnica ki se od današnje razlikuje za vsaj 4 leta če ne ponekod celo več (v redkih izjemah manj). Je res da to ni razlog za tak vandalizem ... ampak ne odrihat čez eno stvar k je v pizdi ko pa je glavni objekt v dveh pizdah .... pa tukaj vem da ni glavni problem vandalizem ampak se vam gre za varnost objekta v primeru požara (yeah right) ampak pred začetkom sojenja kriminalcu, vedno pregledajo vse okoliščine in o tem poročajo na sojenju (metaforično) ....
imho ...
lp OMICRON