No in ker ne morm kar pozabiti in sem si odtrgal minute za malico, da tole natipkam par krepkih ali pa tudi ne....
Dragi moji PARAMEDICI(kdo bo že vedel), ki ste mi zakuhali tisti n.n. naj zdej še jest nekej dodam......
Pred meseci sem pristopil k reševalnemu društvu Paramedic.Društvo je dobilo novo vodstvo in tako sem za to, da bi lahko obstajalo dal tudi svoj glas v upanju, da bo to društvo nekaj čudovitega in da bo kot so zagotovili res nudili prvo pomoč gasilcem in možnim poškodovanim na intervencijah. Že na ustanovnem sestanku je prišlo do prvih zapletov, ki jih tu raje ne bom omenjal.
Ampak ok,društvo je nekako zvozilo kot pač je.Povem lahko le to,da je bilo najmanj 30x povedano, da se prevozev ne opravlja,pa so si pač zadevo "prevozi" razlagali čisto drugače. In smo bili trije člani oz. smo še,
(čeprav po zadnjem izpadu nekoga iz teh vrst dvomim, da bom še) ki smo opozarjali na to, da se ljudi naj ne vozi, ne kot usluge, kaj šele kot nujne prevoze. Seveda smo bili takrat vsi smešni in trapasti, da lahko pomislimo na kaj takega, da se bo kaj zgodilo.
No in sedaj se je...in kaj sedaj? Sedaj boste naredili iz članov, ki so opozarjali črne ovce!Odlično!
Kolega predsednik,upam da boš znal brzdati čustva ostalih članov...društvo naj stopi skupaj in reši kar se rešit da(kot sem na zadnjem sestanku..poleg vseh napak ki sem vam jih predočil tudi rekel).
No in če se gremo pol se pa pejmo!
Same nesreče ne bom pokomentiral,sej smo se zmenil na zadnjem sestanku, da izjave daje predsednik.Kakšno je moje mnenje se ve, če vam je to všeč ali ne.
Morda je čas da si priznate, da je gasilček kuharček in prodajalec mobitelov imel takrat prov,ko je opozarjal.
Žal strel mimo je tudi, da imajo preveč besede 17.letniki....ne rečem, da nimajo določenih izkušenj,žal pa ne zaupam njihovim presojam in odločitvam...vsaj toliko časa ne dokler jim bo mamica pisala opravičila za šolo
Toliko...milo za žajfo....LP
P.s. Ne obsojam vseh...tisti "tapravi" se boste pa že našli notri.
P.p.s.Kolega predsednik želel si dobro...žal mi je zate,če se bodo zadeve zaostrile...preveč osebnih stikov pač včasih škoduje avtoriteti oz. izpoljnjevanju ukazov.