Gostovanje spletnih strani društev
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Gostovanje spletnih strani društev
Zadnje čase se je pojavilo nekaj povpraševanj glede gostovanja spletnih strani društev. Z Milanom sva se odločila, da če bi se pojavilo zadostno število kandidatov, pripraviva ugodne ponudbe za gostovanje.
Torej, najprej bi rada izvedela, če vas sploh zanima takšno gostovanje, kaj pričakujete in za kakšno ceno.
Torej, najprej bi rada izvedela, če vas sploh zanima takšno gostovanje, kaj pričakujete in za kakšno ceno.
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Po glasovih sodeč, vas takšno gostovanje zanima, vendar pa se nobeden izmed vas ni odločil napisati, kaj si želite. Če se bo pokazala potreba za različno velikimi paketi, je najbolje, da se za to ve že na začetku. Zato kar napišite.
Na primer:
200 MB prostora
2 GB/mesec prenosa
50 naslovov e-pošte
5 baz MySQL
za 2000 SIT/mesec
100 MB prostora
1 GB/mesec prenosa
10 naslovov e-pošte
1 baza MySQL
za 1000 SIT/mesec
Na primer:
200 MB prostora
2 GB/mesec prenosa
50 naslovov e-pošte
5 baz MySQL
za 2000 SIT/mesec
100 MB prostora
1 GB/mesec prenosa
10 naslovov e-pošte
1 baza MySQL
za 1000 SIT/mesec
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Čakajte, čakajte, ne vzeti tole kot ponudbo. Napisal sem kot primer, da bomo najprej videli, kakšne so vaše potrebe.
Res pa je, da bi bila lahko tole tudi konkretna paketa. Če bomo imeli ti. drugi paket, bo verjetno zaradi nizke cene treba plačati za celo leto, saj bo drugače to komaj za pokritje stroškov z računi.
Res pa je, da bi bila lahko tole tudi konkretna paketa. Če bomo imeli ti. drugi paket, bo verjetno zaradi nizke cene treba plačati za celo leto, saj bo drugače to komaj za pokritje stroškov z računi.
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
No upam, da bomo v kratkem uspeli pripraviti tudi ponudbo za gostovanje na spletnih straneh. Cene bodo v okvirih teh kot jih je predlagal Peter. Edino kar je bo verjetno treba poravnavati obveznosti na pol leta(lahko tudi za celo leto) za naprej zaradi računovodskih stroškov Informacije sledijo... Lahko pa bi eventuelni resni interesenti poslali ZS Petru in bi zelo kmalu to lahko speljali.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Pozdravljeni
Zanime me če bi se dalo mogoče dobiti kakšen paket, bolj začetniška varianta, za majnšo ceno?
Drugače pa je to dobra ideja. Meni osebno je tisti prvi paket že kr ql!
Fantje super ideje, čestitam.
LP
ALES
Drugače pa je to dobra ideja. Meni osebno je tisti prvi paket že kr ql!
Fantje super ideje, čestitam.
LP
ALES
Izkušnja je najboljši učitelj, ampak šolnina je visoka.
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Ponudba bo na voljo samo za gasilske organizacije. Pripravili smo dva paketa in sicer:
1. paket
100 MB prostora
1 GB/mesec prenosa
10 naslovov e-pošte
1 baza MySQL
za 1000 SIT/mesec - plačilo za pol leta
2. paket
500 MB prostora
5 GB/mesec prenosa
50 naslovov e-pošte
5 baz MySQL
za 2200 SIT/mesec
Strežnik bo začel delovati 1. maja. Prijavite se lahko na peter @ gasilci.org. Vsa vprašanja o gostovanju postavite v tem forumu, da bodo lahko odgovore prebrali tudi drugi.
1. paket
100 MB prostora
1 GB/mesec prenosa
10 naslovov e-pošte
1 baza MySQL
za 1000 SIT/mesec - plačilo za pol leta
2. paket
500 MB prostora
5 GB/mesec prenosa
50 naslovov e-pošte
5 baz MySQL
za 2200 SIT/mesec
Strežnik bo začel delovati 1. maja. Prijavite se lahko na peter @ gasilci.org. Vsa vprašanja o gostovanju postavite v tem forumu, da bodo lahko odgovore prebrali tudi drugi.
in kdaj lahko štartamo?
Živ Peter!
Zanima me ali je že možno sklenit pogodbo in narediti prenos strani?
Pa še to ali je v osnovnem paketu možno poleg domene društva vpisati pod lastno domeno tudi tekmovanje ki ga organiziramo. Seveda bi domeno prej skušal registrirati na Arnesu.
Hvala za odgovore!
Zanima me ali je že možno sklenit pogodbo in narediti prenos strani?
Pa še to ali je v osnovnem paketu možno poleg domene društva vpisati pod lastno domeno tudi tekmovanje ki ga organiziramo. Seveda bi domeno prej skušal registrirati na Arnesu.
Hvala za odgovore!
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane