S ponosom predstavljamo
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Darko, velja.darko napisal/-a: vabim forumovce, da mi pošljejo morebitne predloge za spremembe pri tipizacijhi tehničnih vozil, da jih predstavimo na ustreznih organih.
HIDRAVLIK SERVIS.
ps: Čestitke za žegen.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
No jaz pa sem že videl Postojnsko zverinico v živo!?
Sicer samo iz razdalje samo vseeno! Lepo vozilo! Sicer pa me zanima kam bo PGD Postoja z starimi vozili! Kod sem gledal po dvorišču je kar nekaj vozil bilo zapeljanih na travniku (dvorišču) zameteni....Sicer star letnik samo vseeno!
Ja pa tudi to res da je bil takrat novi Renault tudi odzunaj...
Verjetno ni še v oprativni uporabi???
Ali se motim!
Lepo pozdrav vsem skupaj MAROLT
Sicer samo iz razdalje samo vseeno! Lepo vozilo! Sicer pa me zanima kam bo PGD Postoja z starimi vozili! Kod sem gledal po dvorišču je kar nekaj vozil bilo zapeljanih na travniku (dvorišču) zameteni....Sicer star letnik samo vseeno!
Ja pa tudi to res da je bil takrat novi Renault tudi odzunaj...
Verjetno ni še v oprativni uporabi???
Ali se motim!
Lepo pozdrav vsem skupaj MAROLT
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
Na sejmu so bila tudi tri sodobna gasilska vozila, katera so kar z zanimanjem ogledovali. Slišal pa sem pripombe gledalcev-predvsem mlajših, da imajo malo konjev!?
Renault je registriran in ga pripravljamo za operativno rabo. Moramo še nekaj dodelati in nato gre na svoje mesto v garažo. Seveda pa bomo predvidoma do vaje v Ljubljani poskrbeli za opremo dvigala (košara, grabilci, hidravlično orodje in drugo). Seveda pa bo sedaj steklo tudi usposabljanje voznikov in posadke.
hvala za pozitivna mnenja, saj sem takoj boljše volje, glede na obdobje pred enim mesecem.
darko
Renault je registriran in ga pripravljamo za operativno rabo. Moramo še nekaj dodelati in nato gre na svoje mesto v garažo. Seveda pa bomo predvidoma do vaje v Ljubljani poskrbeli za opremo dvigala (košara, grabilci, hidravlično orodje in drugo). Seveda pa bo sedaj steklo tudi usposabljanje voznikov in posadke.
hvala za pozitivna mnenja, saj sem takoj boljše volje, glede na obdobje pred enim mesecem.
darko
Ja Darko ni kaj sem si Vašega Renaulta ogledal podrobno v Celju!
Lepa in zanimiva stvar! Sicer bi me zanimalo še kaj boste dali v njega kakšno orodje itd....
Ko nam je zastopnik odprl roloje so bil notri že predali no pa prospekte so imeli notri
!
Sicer pa kapo dol lep avto tudi dvigalo čeprav je bilo kar nekaj dvomov v njega....
LP Marolt
Lepa in zanimiva stvar! Sicer bi me zanimalo še kaj boste dali v njega kakšno orodje itd....
Ko nam je zastopnik odprl roloje so bil notri že predali no pa prospekte so imeli notri
Sicer pa kapo dol lep avto tudi dvigalo čeprav je bilo kar nekaj dvomov v njega....
LP Marolt
- MarkoSimšič
" makino " sem probal, motorčk dela kot urca,
samo malo " konjičkov " ima.
pa omejitev hitrosti na 90 km/h.
preglednost vozila znotraj in na cesto je dobra.
zanima pa me ali bo ostala taka končna hitrost kot je ali se bo kaj " odprlo pumpo "?
torej vozilo je blo prazno kaj bo pa potli ko bo naloženo 
LP iz Postojne
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
Ja ma vse ima svoje omejitve veš! Pretiravanje z kakšnimi predelavami na visokotlačni črpalki pa prej lahko škodijo kod pa koristijo!Tko močno dvomim da bi šli v odpiranje le te oziroma "friziranje motorja"! Saj tudi če logično pogledamo nebomo dobili pa konče hitrosti 140 na uro kvečjemu kakšnih 20km/h več... O varnosti in konstrukciji pa raje nebi razpravljal!
LP Marolt
LP Marolt
- MarkoSimšič