mad_milkman napisal/-a:Na začetku res ne. Je pa sedaj drugače...
Tudi ti, ko se se rodil nisi lep čas vedel koliko je 1+1 Mogoče si sedaj že pogruntal...
sem samo pogledal okoli in mi je bilo jasno
No vidiš. Še citata ne znaš spravit skupaj.
mad_milkman napisal/-a:Na začetku res ne. Je pa sedaj drugače...
Tudi ti, ko se se rodil nisi lep čas vedel koliko je 1+1 Mogoče si sedaj že pogruntal...
OdTETRAj na zato namenjene forume!polo98 napisal/-a: No vidiš. Še citata ne znaš spravit skupaj.
Ti bi bil za kakšen kviz dobermad_milkman napisal/-a:OdTETRAj na zato namenjene forume!polo98 napisal/-a: No vidiš. Še citata ne znaš spravit skupaj.
vselic napisal/-a:tako, le naj ostane... morda imam to prednost pred tabo, da grem v rezervno policijo in bom tetro še krepko sprobal tako ali drugače... pa morda ti sim kartico slikam
Evo majstr veselič. Sem našel siko, ko sem bil tam. En ReCo. Misliš, da imajo samo eno postajo tam glede na antene?vselic napisal/-a: 3. Kako konec koncev operator ve, na kateri repetitor prestaviti, glede na to, da se dela na klasiki - analogu in mu postaja sama ne išče optimalnega repetitorja (tako kot je bil zamišljen nekoč zare+)
Lp
Vprašal si, odgovore si pa dobil.vselic napisal/-a:Polo, drži se teme prosim... na forumu nisva samo ti in jaz. Zaključi z obtoževanji in moderatorja prosim, da briše njegove brezvezne objave v naprej, ker se smeti forum...
jaz sem dal 3 iztočnice za nadaljevanje teme, na katere bi raje videl, da se vključi še kdo drug, kot ti s temi fintami.
Odgovor na 3. vprašanjevselic napisal/-a:1. Ali morda kdo ve, ali PGD Steklarna Rogaška Slatina dela preko Mariborskega ReCo ali Celje? Če delajo preko Celja, me zanima kateri repetitor uporabljajo, ker z ročnimi postajami zagotovo ne odpirajo Maliča ali kaj podobnega iz okolice Celja... Če uporabljajo Boč, potem to ne pade pod ReCo Celje...
2. Sploh se pa sprašujem, kako dostopajo do repetitorja gasilci PGE Celje ali pa Steklarna, ko posredujejo npr. v Kozjem, proti Bistrici ob Sotli itd.
3. Kako konec koncev operator ve, na kateri repetitor prestaviti, glede na to, da se dela na klasiki - analogu in mu postaja sama ne išče optimalnega repetitorja (tako kot je bil zamišljen nekoč zare+)
Lp
Ni res, operater iz ReCO oddaja istočasno na vseh repetitorjih in to ni konferenca, konferenca ja takrat ko poveže vse repetitorje da se lahko vsi uporabniki slišijo po celotni regiji z drugih repetitorjev.polo98 napisal/-a:Res ima operater možnost istočasno oddajanja na več RPT-jih v regiji. Temu se reče konferenca. V naši regiji se je to izkazalo neuzpešno. Imamo pa 3. RPT-je v regiji. Trenutno niso v konferenci.
V naši regije NE! Vem, ker sprejemam vse tri repetitorje v regiji. Sem pa že zgoraj napisal o konferenci. Kako imate pa drugod pa ne vem.marjan82 napisal/-a:Ni res, operater iz ReCO oddaja istočasno na vseh repetitorjih in to ni konferenca, konferenca ja takrat ko poveže vse repetitorje da se lahko vsi uporabniki slišijo po celotni regiji z drugih repetitorjev.polo98 napisal/-a:Res ima operater možnost istočasno oddajanja na več RPT-jih v regiji. Temu se reče konferenca. V naši regiji se je to izkazalo neuzpešno. Imamo pa 3. RPT-je v regiji. Trenutno niso v konferenci.