Dosti znancev kateri so v PGD-jih mi je povedalo omenjeno, pa tudi ogromno vozil je videti parkiranih in aktivna je samo GB in nekaj društev v Ljubljani in okolicigubina napisal/-a:Dej obrazloži od kje tebi informacija ali karkoli že , da so PGD-ji neaktivni![]()
![]()
Ukinjanje PGD
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Ukinjanje PGD
Dosti znancev kateri so v PGD-jih mi je povedalo omenjeno, pa tudi ogromno vozil je videti parkiranih in aktivna je samo GB in nekaj društev v Ljubljani in okolici[/quotKobra napisal/-a:gubina napisal/-a:Dej obrazloži od kje tebi informacija ali karkoli že , da so PGD-ji neaktivni![]()
![]()
Nikjer nisem zasledil kaj takega..,.da bi bila kakšna odredba ali kaj podobnega...dobili smo samo obvestilo, da se vse aktivnosti v zvezi izobraževanj in raznih druženja zaenkrat zamrzne....da bi pa kdo zamrznil operativno aktivnost o tem pa jaz nič ne vem, če kdo kaj več ve o tem naj me razsvetli.
di-du-di-du
-
polo98
Se vidi na SPINU, da so PGD-ji aktivni povsod. Če so pa aktivirali samo enega člana izmed xx gasilcev pa naj se javi in to ta, ki nebi smel na intervencijo.
Potem je razumljivo.
Samo da se izmišljeni COVID-19 ni dotaknil še gasilcev ker že itak je vse uničil
Samo da se izmišljeni COVID-19 ni dotaknil še gasilcev ker že itak je vse uničil