FireAlert aplikacija

Včasih življensko pomemben del gasilske opreme.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Luka90
GE: JGS Škofja Loka

Odg: Re: FireAlert aplikacija

Odgovor Napisal/-a Luka90 »

Pernat napisal/-a:Luka90: Tudi jaz nimam težav s tem, čeprav imam vklopljeno optimizacijo. Se je pa pokazala ta težava pri nekaterih drugih uporabnikih, ki so imeli vključeno optimizacijo.
badzo: Ker uporabljate sistem za obveščanje po SMSih, predvidevam, da lahko tudi ti pošlješ sms. Pošlji si SMS na tvojo številko, v sporočilo pa napiši besedo na katero se ti sproži FireAlert (za ASK je to Pager2SMS, če pa uporabljate kateri drug sistem pa žal nevem). In nerabiš čakat na naslednji testi oz. poziv.
badzo :
če uporabljate Intervencije.net lahko pošleš sam sebi poziv oz. sms in lahko preveriš. Tisti ki ima v društvu dostop do sistema Intervencije.net naj te "proži" pa boš preveril. Ali pa lahko narediš tako kot je predlagal Pernat.

LP
badzo

Odg: FireAlert aplikacija

Odgovor Napisal/-a badzo »

V mojem primeru je bil izklop optimizacije uspešen.
gasilec2230

Odgovor Napisal/-a gasilec2230 »

Pozdravljeni,

mene pa zanima če je kdo že probal namesti FireAlert ali FireAlert2 na Huawei P8.
sam sem probal obe aplikaciji ter tudi SMSpozivnik..žal ni delovala nobena..kakšen nasvet

Hvala
LP T
mareex

Odgovor Napisal/-a mareex »

po najnovejši posodobitvi androida, ne dela SMS pozivnik,če si v nastavitvah baterije ne izklopiš optimizacije aplikacije. Sicer gre aplikacija po 24 ur neuporabe v tako imenovano "spanje" (varčevanje baterije)
kilov

Odgovor Napisal/-a kilov »

Zdravo,

mene pa zanima, če je že kdo imel težavo, da se je vedno ob proženju poziva prižgal utišan način na telefonu (čeprav je bil prej na normalno galsnost). Če pa je telefon samo na vibriranje oz. je utišan, pa ob pozivu zvonenje normalno glasno deluje?

Hvala za odgovor.
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

To so pa pametni telefoni...
Uporabniški avatar
Krrokarr
GE: BTC

Re: FireAlert aplikacija

Odgovor Napisal/-a Krrokarr »

Kilov,
jaz sem imel enako težavo (telefon OnePlus One s Cyanogen modom).
Kasneje sem ugotovil, da je dejansko vsakič, ko je prispel poziv, telefon samodejno preklopil na profil vibriranja in se dal takoj potem nazaj na normalno glasnost.
Zadevo sem rešil tako, da sem v nastavitvah "zvoka in obvestil" izklopil možnost "Poveži glasnost zvonjenja in obvestil". Poskusi, če najdeš pri sebi kakšno podobno postavko.
Od takrat meni zadeva dela brez težav in mi telefon skoraj vedno cvili še pred pozivnikom. :)

Upam, da sem vsaj malo pomagal. LP
Uporabniški avatar
Peprič

Odgovor Napisal/-a Peprič »

polo98 napisal/-a:To so pa pametni telefoni...
Jaz bom tebe kar v telefon vgradil .
Radovljica27
GE: Radovljica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Radovljica27 »

Poglej če imaš obkljukano pri glasnosti na "nastavitve telefona" pa probaj s kljukico in brez! potem pa še poizkusi s kljukico ali brez pri "zvoni v tihem načinu" in pa še vibriranje izklopi.
Pa za vsako tako opcijo shrani pa sam sebi poslji SMS
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

Peprič napisal/-a:
polo98 napisal/-a:To so pa pametni telefoni...
Jaz bom tebe kar v telefon vgradil .
Potem bo pa vse normalno? Ampak ne moreš me :D :D
gasilec.si

Odgovor Napisal/-a gasilec.si »

Pozdrav! Imam manjso tezavico z FIREALERT 2. Ko pride poziv mi piska samo par sekund, ceprav so toni dolgi po minuto ali dve. Ce bi lahko kdo pomagal. Lp.
aznidaric

Odgovor Napisal/-a aznidaric »

Pri meni je bil podoben problem, da je po nekaj sekundah utihnilo. Ko sem izklopil pretvorbo besedila v govor mi dela normalno.
gasilec.si

Hvala! Sedaj deluje ! Lp.
gasilec.si

Zakaj pa naj bi se v te "triggerje" naj vpisalo --POSILJA: ReCO-112? Lp.
aznidaric

Odgovor Napisal/-a aznidaric »

Zato, ker tak tekst lahko dobiš v SMS-u. Je odvisno, kdo ti ga pošilja. Če je ASK, je potrebno vpisati Pager2SMS. To pa zato, da ti FA2 prepozna, da mora aktivirati alarm. Poglej sporočila, ki so v preteklosti prihajala in nastavi tisto, kar je pomembno, ko aktivira alarm. Oz. vprašaj kakega kolega v društvu, kako moraš nastaviti.
Sam imam dva TIPA. Eden je, ko pošlje kdo kako nenujno zadevo drugi pa je, ko pride SMS za intervencijo. Pri prvem tipu, se telefon oglasi kljub temu, da so SMS vedno na tiho. V drugem pa dejansko "ponori" dokler ne pridem do njega.
Odgovori