FireAlert aplikacija
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: FireAlert aplikacija
Tudi jaz imam težavo z nepredvajanjem zvoka. In to ne glede na bluetooth ... Če mi uspe ugotovit v čem je problem, sporočim!
Odg: Re: FireAlert aplikacija
Ja BT mi omogoča predvajanje glasbe, ki jo imam naloženo na telefonu, vendar tega praktično ne uporabljam. No bilo bi zelo nepraktično, da bi moral vedno imeti vklopljen BT kanal, da bi mi Fire Alert deloval. Upam, da se najde kakšna rešitev, do takrat pa bo moral postati pozivnik moj bolj zvesti spremljevalec.JKavšek napisal/-a:Ali ti BT v avtu podpira le klicanje ali tudi druge multimedijske možnosti?
Torej ali lahko tudi poslušaš glasbo iz telefona v avtu? V tem primeru boš slišal poziv, vendar moraš imeti na avtoradiu izbran BT kanal. Torej takrat ne smeš poslušati glasbe prek FM, CD, USB,...
Odg: FireAlert aplikacija
A ima gdo telefon sony xperia sp pa mu dela fire alert 2 meni ne dela pa mam vse isto naštimano ko pa prijatel na drugem telefono
Ali nebi raje uporabo aplikacije "SMS pozivnik" ?david91 napisal/-a:A ima gdo telefon sony xperia sp pa mu dela fire alert 2 meni ne dela pa mam vse isto naštimano ko pa prijatel na drugem telefono
Če bi imeli nekaj podobnega tudi na Windows Phone platformi, prosim glasujte in širite glas - https://windowsphone.uservoice.com/foru ... other-resc
Vprašanje... Fire alert 2 ....
pod nastavitvami sprožilca..sprožilec pošiljatelj- verjetno mišljena številka s katere pride sms o intervenciji oz. --Posilja: ReCO-112 ??
kaj pa je mišljeno eno ikono nižje, kjer piše Sprožilec upošteva (Predmet/Telo) ??? a se tukaj lahko napiše RIC številka??
Že v naprej hvala za pomoč in odgovore. Lahko odgovorite tudi na privat.
LP
pod nastavitvami sprožilca..sprožilec pošiljatelj- verjetno mišljena številka s katere pride sms o intervenciji oz. --Posilja: ReCO-112 ??
kaj pa je mišljeno eno ikono nižje, kjer piše Sprožilec upošteva (Predmet/Telo) ??? a se tukaj lahko napiše RIC številka??
Že v naprej hvala za pomoč in odgovore. Lahko odgovorite tudi na privat.
LP
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Jaz imam pod Sprožilec (Posiljatelj) vpisano številko: 29290543 (intervencije.net),
Pod ikono: Sprozilec uposteva (predmet/telo): --Posilja: ReCO-112
Pod ikono: Sprozilec uposteva (predmet/telo): --Posilja: ReCO-112
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
Jaz imam pod Upošteva vpisano reco
Pri vsem tem je pa potrebno še nekaj paziti, če imate slučajno naložen kakšen drug program za sprejemanje sms-ov nap. GOSMS, je treba paziti ker ima program avtomatsko nastavljeno da blokira druge programe tako da se sporočila ne podvajajo.
Upam da sem s tem komu rešil kak siv las
Upam da sem s tem komu rešil kak siv las
Lep pozdrav,
zanima me kako točno moram nastaviti firealert2 glede na to da SMS ne prejmem direktno z številke ampak mi izpiše le POZIVNIK in ne morem do številke... tako da nisem prepričan kaj moram vpisati POZIVNIK ali tisto številko na kateri sem tudi aktiviral sms alarmiranje (0590 74871) ali na RIC ki je 1290121? Ostalo si vem nastaviti ker mi firealert deluje ampak bi raje uporabljal firealert2.
Hvala za pomoč že vnaprej.
zanima me kako točno moram nastaviti firealert2 glede na to da SMS ne prejmem direktno z številke ampak mi izpiše le POZIVNIK in ne morem do številke... tako da nisem prepričan kaj moram vpisati POZIVNIK ali tisto številko na kateri sem tudi aktiviral sms alarmiranje (0590 74871) ali na RIC ki je 1290121? Ostalo si vem nastaviti ker mi firealert deluje ampak bi raje uporabljal firealert2.
Hvala za pomoč že vnaprej.
Telefeonska za intervecije.net je Sprožilec(pošiljatelj) 29290543, potem imaš Sprožilec upošteva vpiši reco
Ali lahko v Sprožilec(pošiljatelj) napišem takole: --Posilja: ReCO-112, RIC: ??
A je nujno potrebno tu napisati tisto številko 29...itd.
Odg: Re: FireAlert aplikacija
Okej hvala za pomoč za ostalo mi je jasno samo tukaj mi ni bilo najbolj.pes napisal/-a:Telefeonska za intervecije.net je Sprožilec(pošiljatelj) 29290543, potem imaš Sprožilec upošteva vpiši reco
Luka90 napisal/-a:Ali lahko v Sprožilec(pošiljatelj) napišem takole: --Posilja: ReCO-112, RIC: ??
Če se prav spomnim, prihajajo iz te številke pozivi, sprožilec je pa tak zgodba zase.
-
gasilec.si
Bi mi po zs lahko kdo pomagal z to aplikacijo? Hvala. Lp.