Hiša uničena ??
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Hiša uničena ??
Danes berem o požaru v časopisu. Naslov je : Zgorela streha, hiša uničena
Kaj si mislite o tem naslovu ??
Kaj si mislite o tem naslovu ??
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Odg: Hiša uničena ??
Rabimo vec podatkov o konkretnem primeru. 
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
Re: Hiša uničena ??
Hitro in enostavno.... Vode je bilo očitno dovolj.
Senzacionalizem!Oskar napisal/-a: Kaj si mislite o tem naslovu ??
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
http://www.pgd-mozirje.si
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
Tipično izražanje nekoga, ki se na zadevo ne spozna + senzacionalizem.
Včeraj sem v časopisu bral, da so gasilci ob požaru v prostor vstopili v azbestnih oblačilih in s sondami, da so lahko pogasili požar... Adijo pamet!
lp Marko
Včeraj sem v časopisu bral, da so gasilci ob požaru v prostor vstopili v azbestnih oblačilih in s sondami, da so lahko pogasili požar... Adijo pamet!
lp Marko
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski
Kogar ni bilo tam, in neve kakšna je bila sestava in materiali hiše, naj raje zase zadrži nekoristne komentarje, sam si ne bi upal kritizirati intervencijo nekatere enote z besedami kot so npr. ('Prevec so zalivali''), ce me ni bilo zraven, redkokdaj naletis se danes na tem forumu na kaksno zanimivo debato, brez 'prepucavanja' in provokacij. Opravljajmo svoje poslanstvo, skrbimo da bo nasa enota reagirala kot je treba na intervencijah in pustimo da se z ostalimi ukvarjajo njihovi vodilni. Lep pozdrav, pa brez zamere 
"Those who stand for nothing, fall for anything!"
NA POMOČ !!
NA POMOČ !!
Ne jezi se. Kakršno vprašanje taki odgovori.stjepko napisal/-a:Kogar ni bilo tam, in neve kakšna je bila sestava in materiali hiše, naj raje zase zadrži nekoristne komentarje, sam si ne bi upal kritizirati intervencijo nekatere enote z besedami kot so npr. ('Prevec so zalivali''), ce me ni bilo zraven, redkokdaj naletis se danes na tem forumu na kaksno zanimivo debato, brez 'prepucavanja' in provokacij. Opravljajmo svoje poslanstvo, skrbimo da bo nasa enota reagirala kot je treba na intervencijah in pustimo da se z ostalimi ukvarjajo njihovi vodilni. Lep pozdrav, pa brez zamere
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Očitno me niste razumeli. Moje puščice letijo na novinarja in njegov blesav naslov. O gašenju nič slabega. Sam vem kako je ko je bajta v plamenih na polno.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
-
napadalec_2
na žalost še en takšen udarni naslov da je zanimanje za novico čimvečje, koliko škode je s tem novinar povzročil pa vemo
Kjer je sloga, tam je moč, v dobro ljudstva na pomoč!
Predlagam, da odpremo temo o vseh cvetkah, ki jih novinarji spravijo na papir. Tema bi bila lahko tudi izobraževalnega značaja. Če bodo novinarji brali ta forum, bodo videli, kakšne bedarije včasih napišejo. Tako pa niti ne vedo, da jih...
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Se strinjam s Tomažem.
Predlagam, da Oskar skopira nekaj že napisanih nesmislov v novo temo pod razno, ki sem jo pravkar odprl.
Na koncu lahko izbiramo ''cvetko leta''
lp
Predlagam, da Oskar skopira nekaj že napisanih nesmislov v novo temo pod razno, ki sem jo pravkar odprl.
Na koncu lahko izbiramo ''cvetko leta''
lp
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)