primeri opozorilnih tablic na vozilih
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
gasilec667
primeri opozorilnih tablic na vozilih
pozdrav!
po forumu sem v več temah zasledil, da nekateri izmed nas uporablate opozorilne table z napisom gasilec za na streho.
naprošam pa vas če bi lahko tukaj prilepili slike vaših opozorilnih tabel, pa če lahko še poveste kje ste jih nabavili in dodaste kakšen nasvet, mnenje o uporabi le teh.
Hvala za odgovore in Lp
po forumu sem v več temah zasledil, da nekateri izmed nas uporablate opozorilne table z napisom gasilec za na streho.
naprošam pa vas če bi lahko tukaj prilepili slike vaših opozorilnih tabel, pa če lahko še poveste kje ste jih nabavili in dodaste kakšen nasvet, mnenje o uporabi le teh.
Hvala za odgovore in Lp
-
RescueMajstr
Re: primeri opozorilnih tablic na vozilih
Kaj to obstaja? Mislim da v Sloveniji to ni dovoljeno, lahko da se motim! 
Odg: primeri opozorilnih tablic na vozilih
Lahko jo imas na strehi samo nic si ne mores pomagat z njo!
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Katere tablice/table imaš v mislih?tiste opozorilne table, ki so na strehah vozil in se dvignejo po potrebi glede na situacijo, ali tiste, ki pri nas niso dovoljene in tudi nesmiselne , magnetne za vožnjo v gasilki dom v primeru poziva na intervencijo?gasilec667 napisal/-a:pozdrav!
Hvala za odgovore in Lp
di-du-di-du
-
gasilec667
Pozdrav!
prvo oprostite za malo kasen odgovor, sem bil na smučanju.
ja rifeman imel sem v mislih tiste magnetne za na streho, saj ne da mi karkoli pridobil z njimi ampak lahko pa malo opozoriš nase in se ti bo kakšen taljanček ki vozi dva na uro pred tabo umaknil. res mišljeno zgolj kot nekaj kar bi prispevalo k moji varnosti in varnosti ostalih na cesti, nikakor pa se nebi obnašal s to tablico kot, da sem vozilo s prednostjo
hosni mubarak - daj da te vidimo, če si že tako pogumen se ne skrivaj za anonimnostjo
Lp
prvo oprostite za malo kasen odgovor, sem bil na smučanju.
ja rifeman imel sem v mislih tiste magnetne za na streho, saj ne da mi karkoli pridobil z njimi ampak lahko pa malo opozoriš nase in se ti bo kakšen taljanček ki vozi dva na uro pred tabo umaknil. res mišljeno zgolj kot nekaj kar bi prispevalo k moji varnosti in varnosti ostalih na cesti, nikakor pa se nebi obnašal s to tablico kot, da sem vozilo s prednostjo
hosni mubarak - daj da te vidimo, če si že tako pogumen se ne skrivaj za anonimnostjo
Lp
-
gasilec667
rfireman opravičujem se ti za nabačen navedek tvojega imena.
lp
lp
Eh ni kaj, ja to kar si napisal drži ampak vprašanje kako bi vozniki reagirali 
-
gasilec667
ja rfireman se strinjam s teboj, problem je naša
kultura vožnje, nemci to lahko uporabljajo, ker oni že 20 let ne poznajo kaj je blendanje in trobljenje za ritjo, če me zastopiš.
LP
LP
Ja v Nemčiji je malo drugače
Pa ne se ukvarjat s provokatorji kot je hosni the dick 
-
gasilec667
ja nemčiji lahko samo

Lp in hvala za pojasnila
Lp in hvala za pojasnila