Nočne v reco
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

Odg: Nočne v reco
ReCO MB:SLOVENSKE KONJICE
Ob 00.46 je v Bezini v občini Slovenske Konjice zagorel zapuščen objekt bivše diskoteke. Požar, ki je v celoti uničil ostrešje in prvo nadstropje objekta, so pogasili gasilci iz PGD Slovenske Konjice, Oplotnica, Kebelj in Zgornja Bistrica. Vzrok požara in višina materialne škode še nista znana.
alarm PGD Oplotnica 00:47
ReCO Celje:
alarm PGD Slovenske Konjice 1:45
Malo si poglejte na zemljevidu oddaljenosti in občine aktiviranih društev.
Don't raise your voice, Improve your argument!
Odg: Nočne v reco
Milan,
res je super!
sedaj mi pa prosim pokaži centre kjer ima mesto max 300k prebivalcev, potem mesto ki ima 100k prebivalcev, ali pa primerljivo državo Sloveniji kako ima organizirane centre.
Lahko začnemo kar pri sosedih v Avstriji (recimo Celovec) ali pa morda Italija (Trst).
Strinjam se z Gregorjem, ko pravi, da je težko delat kot operater v centru ko imaš na terenu ob istem času več kot 5 enot. V Sloveniji imamo pa gasilskih enot 1200. Se pa strinjam, da je sedaj preveč centrov, jaz bi jih razporedil tako, da bi jih bilo max 5 (na 500k prebivalcev en). Dobra se mi zdi tudi ideja o organiziranju lokalnih centrov v primeru elementarnih nesreč, toda to je bolj kot ne utopija. Kdor ni nikoli delal v Help Desku ali klicnem centru ne more komentirati in nima nobene pravice pametovati kako poteka delo operaterjev!
Sistem bi moral biti zastavljen tako, da v pick timu klicatelj ne čaka več kot dve minuti, pa še takrat mora biti tajnica z obvestilom o tem koliko je predviden čas čakanja?
Milan te centre ki si pokazal so vrhunski, toda vsako od teh centrov je na področju kjer je več prebivalcev kot jih ima cela Slovenija z vso perutnino vred
plus to, da imajo več takih centrov v teh mestih?
--
LP
Klemen
res je super!
sedaj mi pa prosim pokaži centre kjer ima mesto max 300k prebivalcev, potem mesto ki ima 100k prebivalcev, ali pa primerljivo državo Sloveniji kako ima organizirane centre.
Lahko začnemo kar pri sosedih v Avstriji (recimo Celovec) ali pa morda Italija (Trst).
Strinjam se z Gregorjem, ko pravi, da je težko delat kot operater v centru ko imaš na terenu ob istem času več kot 5 enot. V Sloveniji imamo pa gasilskih enot 1200. Se pa strinjam, da je sedaj preveč centrov, jaz bi jih razporedil tako, da bi jih bilo max 5 (na 500k prebivalcev en). Dobra se mi zdi tudi ideja o organiziranju lokalnih centrov v primeru elementarnih nesreč, toda to je bolj kot ne utopija. Kdor ni nikoli delal v Help Desku ali klicnem centru ne more komentirati in nima nobene pravice pametovati kako poteka delo operaterjev!
Sistem bi moral biti zastavljen tako, da v pick timu klicatelj ne čaka več kot dve minuti, pa še takrat mora biti tajnica z obvestilom o tem koliko je predviden čas čakanja?
Milan te centre ki si pokazal so vrhunski, toda vsako od teh centrov je na področju kjer je več prebivalcev kot jih ima cela Slovenija z vso perutnino vred
--
LP
Klemen