Skratka razpišite se!
Gasilska olimpijada 2013
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Gasilska olimpijada 2013
Mesec dni pred pričetkom olimpijade v Mulhausu v Franciji je že skrajni čas, da se odpre nova tema o dogajanju okrog priprav nanjo, o pričakovanjih ekip, ki bodo zastopale Slovenijo, o načrtovanju obiskov navijačev in podobno. Močno zaželjeni so tudi povezave do vaših blogov, internetnih strani, facebook -a video na You-tubu oziroma kar bi bilo zanimivo tudi ostalim, ki bodo spremljali dogajanje preko tega foruma.
Skratka razpišite se!
Skratka razpišite se!
Odg: Gasilska olimpijada 2013
Za začetek, za osvežitev in za morebitne še nepoučene: ekipe, ki bodo predstavljali slovensko reprezentanco v Franciji:
MLADINCI:
- PGD STARŠE - GZ STARŠE
MLADINKE:
- PGD ZBILJE - GZ MEDVODE
- PGD PAMEČE- TROBLJE – GZ MISLINJSKE DOLINE
ČLANI A:
- PGD ŽAŽAR - GZ HORJUL
- PGD ŠENTJOŠT - GZ DOLOMITI
- PGD ŠMARTNO NA POHORJU - GZ SLOVENSKA BISTRICA
ČLANICE A:
- PGD HAJDOŠE - OGZ PTUJ
- PGD MAJŠPERK - GZ MAJŠPERK
ČLANI B:
- PGD HAJDOŠE - OGZ PTUJ
- PGD ŠTREKLJEVEC - GZ SEMIČ
ČLANICE B:
- PGD HAJDOŠE - OGZ PTUJ
POKLICNI B:
- PIGD IMPOL SLOVENSKA BISTRICA - GZ SLOVENSKA BISTRICA
MLADINCI:
- PGD STARŠE - GZ STARŠE
MLADINKE:
- PGD ZBILJE - GZ MEDVODE
- PGD PAMEČE- TROBLJE – GZ MISLINJSKE DOLINE
ČLANI A:
- PGD ŽAŽAR - GZ HORJUL
- PGD ŠENTJOŠT - GZ DOLOMITI
ČLANICE A:
- PGD HAJDOŠE - OGZ PTUJ
- PGD MAJŠPERK - GZ MAJŠPERK
ČLANI B:
- PGD HAJDOŠE - OGZ PTUJ
- PGD ŠTREKLJEVEC - GZ SEMIČ
ČLANICE B:
- PGD HAJDOŠE - OGZ PTUJ
POKLICNI B:
- PIGD IMPOL SLOVENSKA BISTRICA - GZ SLOVENSKA BISTRICA
Na strani GZS je objavljen program dejavnosti na olimpijadi v Mulhaus-u. http://www.gasilec.net/program-olimpijade-v-franciji
Po moje lahko pričakujemo zmage v konkurenci mladink, članic a, članic b in članov b. Ter seveda boj za medalje pri mladincih. Pri članih a bo pa dosti težje. Žažarju in Šentjoštu manjka kaka sekunda, če se vse poklopi lahko prideta do medalje. Šmartno je pomoje za med 10. Seveda, če bodo čiste vaje.
-
vajenc
Pri članih A je prvi favorit seveda Weeg, katero bo poskušal sneti s prestola Ebersegg, za tretje mesto pa se bodo udarili: preostale avstrijske ekipe in naše tri, takoj za njimi pa so Hrvati - Paukovec, Italijani (južnotirolci) ter Nemci
-
vajenc
Ali kdo lahko komentira dogajanje na skupnih treningih slovenskih ekip na Ptuju? Kakšni so pogoji, kakšne čase dosegate, oziroma ali je katera od ekip dodatno dosegla predpisano normo iz strani GZS?
Re: Gasilska olimpijada 2013
Katera ekipa pa bi še lahko dodatno desegla predpisano normo iz strani GZS? Če me spomin ne vara edino tretje uvrščena ekipa pri članih B ni dosegla norme, vse ostale pa mislim da so.
LP
LP
Kako kaj potekajo zadnje skupne (dvodnevne) priprave reprezentance na Ptuju? Kakšne insajdrske novice bi bile dobrodošle? Preko facebook-a sem na slikah zasledil nove tekmovalne obleke. Ali so kaj "hitrejše"????
Po neuradnih virih sem dobil informacije, da ta nove obleke že "delujejo". Pri članih A naj bi na sobotnih treningih magični čas 30.00 že padel!
Pa ne le enkrat!! In ne samo ena ekipa!
Kot kaže bo tudi na petkovem dnevu na olimpijadi ko bodo nastopili elitna skupina članov A tudi s slovenske strani zelo pester!
Pa ne le enkrat!! In ne samo ena ekipa!
Kot kaže bo tudi na petkovem dnevu na olimpijadi ko bodo nastopili elitna skupina članov A tudi s slovenske strani zelo pester!
-
gost112
Ja, pa tudi nekateri časi štafet so noro dobri. Veselo bo.
-
gostt
Imamo nov neuradni nejbolši čas vaje in tudi štefete z ovirami! 
-
tim12
Kukr jest vem Žažar je vajo naredu 29.2. Šentjošt je pa štafeto naredu 53,48.
-
gledalec
Zdravo,
Sam sem si ogledal dvodnevni trening na Ptuju. Morem dejat, da so se organizatorji (Območna gas. zveza Ptuj) spet potrudili, kot pri lanskem mladinskem državnem tekmovanju, katero je bilo eno izmed najboljših pri nas do zdaj.
V soboto so poligon pripravili na športnem igrišču v Podvincih. V nedeljo pa na mestnem štadionu na Ptuju. Časi so bili izjemni tako pri članih in članicah. Kot zanimivost naj povem, da so Članice A iz Pgd Hajdoše in Majšperk v nedeljo dosegle enak čas (34,80). Tako, da bo to v Franciji vse skupaj zelo zanimivo!
lp
Sam sem si ogledal dvodnevni trening na Ptuju. Morem dejat, da so se organizatorji (Območna gas. zveza Ptuj) spet potrudili, kot pri lanskem mladinskem državnem tekmovanju, katero je bilo eno izmed najboljših pri nas do zdaj.
V soboto so poligon pripravili na športnem igrišču v Podvincih. V nedeljo pa na mestnem štadionu na Ptuju. Časi so bili izjemni tako pri članih in članicah. Kot zanimivost naj povem, da so Članice A iz Pgd Hajdoše in Majšperk v nedeljo dosegle enak čas (34,80). Tako, da bo to v Franciji vse skupaj zelo zanimivo!
lp
-
gost110
Ja zna biti,
sem pa opazil tudi precej sprememb pri vodstvu, upam da bojo kos nalogi,
sem pa opazil tudi precej sprememb pri vodstvu, upam da bojo kos nalogi,