Zdravo.
Zanima me če kdo ve zakaj mi nova postaja entel HT723 ne oddaja in sprejema če mi ob vklopu napiše ZARE (tovarniško nastavljeno) in tudi lahko uravnavam kanale. Poskusil sem z druga postajo če sprejema signal omenjene postaje, a za man.
Res je da ima postaja možnost izbere na samem signalu na H, L in M. poskusil sem na vseh treh toda tudi ne dela.
Prebral sem tudi navodila katera so žal samo v angleščini toda kot jaz to zastopim ni nikjer omenjene sploh bilokaterega nalaganja kot je recimo ZARE
Ali mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe?
Ročna postaja entel HT723
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Ročna postaja entel HT723
Dvomiim, da imaš tovarnško nastavljeno na ZA-RE spekter.bleylok napisal/-a:Zdravo.
Zanima me če kdo ve zakaj mi nova postaja entel HT723 ne oddaja in sprejema če mi ob vklopu napiše ZARE (tovarniško nastavljeno)...
Kje si jo kupil? Naj ti prodajalec svetuje. Morda imaš samo simpleex, ne duplex. Od kod si?
LP, R.
Re: Ročna postaja entel HT723
Kupil sem jo pri galusu v šenterneju. Ga bom pa vprašal ali je naložil ali ni. Sem pa iz Dolenjskih Toplic.
Pa hvala za info.
Pa hvala za info.
-
polo98
Danes grem čez D.T pa se lahko spotom oglasim in pogledam to stvar.
Kontakt imaš na ZS
Kontakt imaš na ZS
aja moram povedati, da dobavitelj zelo hitro odpravil napako in, da sem dobil postajo po 3 dneh že nazaj.
hvala vsem vam
hvala vsem vam