Grafični prikaz trenutnih dogodkov
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Grafični prikaz trenutnih dogodkov
Nekaj sem iskal, ampak nisem našel, če imajo sosedje Italjani in Hrvati tudi tak grafični prikaz dogodkov kot mi? ve kdo kje naj še pogledam oz. ima kdo povezavo?
hvala.
lp
hvala.
lp
A. Suban
Odg: Re: Grafični prikaz trenutnih dogodkov
Suban napisal/-a:Nekaj sem iskal, ampak nisem našel, če imajo sosedje Italjani in Hrvati tudi tak grafični prikaz dogodkov kot mi? ve kdo kje naj še pogledam oz. ima kdo povezavo?
hvala.
lp
Tudi jaz sem že brskal, ampak očitno premalo... Nisem nič (še) našel... Če kdo ima, bi prosil link.
LP
ߣ€
Odg: Re: Grafični prikaz trenutnih dogodkov
Nekaj sem danes iskal in našel... http://zeos.duzs.hr/zeos/index.htm, samo pojma nimam kako bi naj to delovalo če sploh deluje.Suban napisal/-a:Nekaj sem iskal, ampak nisem našel, če imajo sosedje Italjani in Hrvati tudi tak grafični prikaz dogodkov kot mi? ve kdo kje naj še pogledam oz. ima kdo povezavo?
hvala.
lp
lp
to za HR sem tudi že sam našel, samo ne prikaže nobenih rezultatov. sem gruntal, če treba kaj označit, ma nisem pogruntal.
A. Suban
Odg: Grafični prikaz trenutnih dogodkov
http://firefly.geog.umd.edu/firemap/
Poskusi na tej povezavi. Nekaj sem na hitro preletel, nekaj kaže, bo treba bolj detajlno jo proučiti. Za namig na to povezavo se zahvaljujem forumcu memberlist.php?mode=viewprofile&u=47.
Poskusi na tej povezavi. Nekaj sem na hitro preletel, nekaj kaže, bo treba bolj detajlno jo proučiti. Za namig na to povezavo se zahvaljujem forumcu memberlist.php?mode=viewprofile&u=47.
-
Robson
Ojoj na Gorenskem dans spet neverjetno število dogodkov!!
ONESNAŽENJA, NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI
05.04.2012 11:34
"
Nesreče z nevarnimi snovmi - druga onesnaženja okolja in posegi v okolje
ŠMARTNO PRI LITIJI, Pomor rib. Velika Kostrevnica, od centra proti šoli, ""na koncu ta rumene hiše so delali most, v potok je ob tem padlo apno"". Mrtve ribe so od gasilskega doma, 500 metrov gorvodno.

05.04.2012 11:34
"
Nesreče z nevarnimi snovmi - druga onesnaženja okolja in posegi v okolje
ŠMARTNO PRI LITIJI, Pomor rib. Velika Kostrevnica, od centra proti šoli, ""na koncu ta rumene hiše so delali most, v potok je ob tem padlo apno"". Mrtve ribe so od gasilskega doma, 500 metrov gorvodno.
TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ
06.04.2012 18:45
Tehnična in druga pomoč - tehnična in druga pomoč
Ob 18.45 je v Mojstrski ulici v Novi Gorici v stanovanju večstanovanjskega bloka prišlo do okvare na vodovodni instalaciji. Gasilci PGD Murska Sobota so zaprli primarni vodovodni vod ter izčrpali vodo in s tem preprečili nadaljnje poplavljanje stanovanjskih prostorov v bloku.
Mursko Soboški gasilci so pa kar na dolgo intervencijo šli
06.04.2012 18:45
Ob 18.45 je v Mojstrski ulici v Novi Gorici v stanovanju večstanovanjskega bloka prišlo do okvare na vodovodni instalaciji. Gasilci PGD Murska Sobota so zaprli primarni vodovodni vod ter izčrpali vodo in s tem preprečili nadaljnje poplavljanje stanovanjskih prostorov v bloku.
Mursko Soboški gasilci so pa kar na dolgo intervencijo šli
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
POŽARI IN EKSPLOZIJE
07.04.2012 04:47
Požari v objektih - Nestanovanjske stavbe
GROSUPLJE, Gori gasilski dom v Škocjanu, (občina Grosuplje).
07.04.2012 04:47
Požari v objektih - Nestanovanjske stavbe
GROSUPLJE, Gori gasilski dom v Škocjanu, (občina Grosuplje).
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Tale zagotovo zmaga:

TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ
10.04.2012 09:30
LJUBLJANA, Na igrišču vrtca v Pečnikovi ulici nadležne vrane
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

mogoče majo ljubljanski gasilci že puške 
Vijolčno sveti se nebo !
Ali pa postavijo priložnostno strašilo....
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
http://www.pgd-mozirje.si
kolikor je meni znano lahka ReCO aktivira tudi kaj drugega kot gasilce (npr veterinarje, lovce )
.. torej je možno da tukaj gasilci spolh niso bili obveščeni...
sitnost in nadležnost si pa lahka razlagaš na mnogo načinov
sitnost in nadležnost si pa lahka razlagaš na mnogo načinov
- scorpz
- GE: Slovenske Konjice
- Kraj: Slovenske Konjice
- Kontakt:
Po naših podatkih pa ReCO ne sme aktivirati ničesar drugega sploh pa ne za kakšne posege ker potem je avtomatsko ReCO naročnik storitve te službe, ki jo je aktiviral/naročil in bo moral obrazložiti pri višjih položajih zakaj/kako je do tega "računa" potem prišlo. Ali pa jih je preprosto strah aktivirati?
Ne igraj se z ognjem,
če nočeš, da se on igra s teboj.
če nočeš, da se on igra s teboj.