Poročila iz tekmovanj ?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Sojenje v Kamencah
Za moje pojme kr na visokem nivoju od A komisije naprej ki je zavrnila kr nekaj ekip zaradi neprimerne obutve ... Meni se je zdelo da je bilo nekam veliko prestopov pri štafeti .
-
mp
Odg: Sojenje v Kamencah
Sojenje nivoju primerno, kar nekaj ekip je bilo ustavljenih pred samim štartom zaradi preveč "ekstremnih nagibov", kar je edino prav. Ne vem pa v čemu je smisel, da se ključi ne smejo več poljubno postaviti(vem, da to nova knjižica predpisuje). Sicer ne da bi imel naš strojnik kaj več težav z njimi... 
Re: Sojenje v Kamencah
da bi se kdo kaj pritoževal čez sodnike nisem zasledil, tako da so verjetno dobro (strogo) opravili svoje delo... je bilo pa vidit kar nekaj nepotrebnih napak, ki jih rekdo vidimo (postavitev sela, končni položaj, prehiter štart...)
se pa vidi da je zimska liga veliko prispevala k napredku, ker časi so izjemni...
se pa vidi da je zimska liga veliko prispevala k napredku, ker časi so izjemni...
-
gasilec201
- GE: Ivančna Gorica
Odg: Poročila iz tekmovanj ?
Tekmovanje je potekalo 4.6.2011 na travniku pred gasilskim domom PGD Ivančna Gorica
Čeprav nam je nagajal dež smo tekmovanje spravili pod streho
Kljub razmočenem terenu so se ekipe dobro odrezale, predvsem brez poškodb.
Čeprav nam je nagajal dež smo tekmovanje spravili pod streho
Kljub razmočenem terenu so se ekipe dobro odrezale, predvsem brez poškodb.
hvala vsem posebno SVIT Zolar Ivan s.p. Ptujska Gora za podeljen elektro agregat za glavno nagrado v članski kategoriji ČLANOV
podjetu BO MEGA Safety za zaščitne obleke, ki smo jih podelili članom in članicam za prvo mesto zraven še nagrada WEBO Maribor-gasilniki in še kaj, ....
podelili smo praktične nagrade do petega mesta,... ter za najhitrejšo izvedeno vajo M/Ž,... ter za "naj smolnato" vajo M/Ž,..
Hvala
SVIT Zolar Ivan s.p. Ptujska Gora, BO MEGA Safety Ljubljana, WEBOO Maribor, Korže Marjan s.p. Majšperk, APromotion Breg-Majšperk, BAS d.o.o. Strel Dušan Lovrenc, tiskarske storitve Babšek Bogdan Šikole, gostila Kozel Ptuj, prenočošča in gostila Dolinca Majšperk-Marčič, Občina Majšperk
zraven naših SLO ekip so sodelovale še tri naj ekipe (po mojem mnenju) iz RH in to DVD Paukovec-člani in članice DVD Zaprešić in DVD Mladost Kaštel Sućurac
hvala vsem ki ste ustvarili zgodbo MCM 2011
podjetu BO MEGA Safety za zaščitne obleke, ki smo jih podelili članom in članicam za prvo mesto zraven še nagrada WEBO Maribor-gasilniki in še kaj, ....
podelili smo praktične nagrade do petega mesta,... ter za najhitrejšo izvedeno vajo M/Ž,... ter za "naj smolnato" vajo M/Ž,..
Hvala
SVIT Zolar Ivan s.p. Ptujska Gora, BO MEGA Safety Ljubljana, WEBOO Maribor, Korže Marjan s.p. Majšperk, APromotion Breg-Majšperk, BAS d.o.o. Strel Dušan Lovrenc, tiskarske storitve Babšek Bogdan Šikole, gostila Kozel Ptuj, prenočošča in gostila Dolinca Majšperk-Marčič, Občina Majšperk
zraven naših SLO ekip so sodelovale še tri naj ekipe (po mojem mnenju) iz RH in to DVD Paukovec-člani in članice DVD Zaprešić in DVD Mladost Kaštel Sućurac
hvala vsem ki ste ustvarili zgodbo MCM 2011
4. septembra je v organizaciji PGD Žižki potekalo regijsko tekmovanje gasilcev POMURSKE REGIJE, za člane/ice ter starejše gasilce/ke. V 6 kategorijah je bilo prijavljenih nekaj čez 100 enot. V prilogah so rezultati najbolših enot v vsaki kategoriji.

Slike so na tej povezavi:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/13263/?s=nl

Slike so na tej povezavi:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/13263/?s=nl
-
Gost
Kje bi lahko dobil rezultate iz tekmovanja v Gerečji vasi 27.4.2012
Hvala za odgovor Adi
Hvala za odgovor Adi
Rezultati Kamence 2012
- Priponke
-
- Rezultati Kamence 2012.pdf
- (77.64 KiB) Prenešeno 434 krat
-
Gost
Ne vem sicer če je prava tema, ampak zanima me če ima kdo skupne rezultate pokalnih tekmovanj 2009, 2010, 2011 ...
Zdravo!Gost napisal/-a:Ne vem sicer če je prava tema, ampak zanima me če ima kdo skupne rezultate pokalnih tekmovanj 2009, 2010, 2011 ...
Upam, da je tole to kar si iskal.
lp
- Priponke
-
- SKUPNI REZULTATI 2011_clansko.pdf
- (67.81 KiB) Prenešeno 249 krat
-
- SKUPNI REZULTATI 2010_CLANSKO.pdf
- (29.23 KiB) Prenešeno 208 krat
-
- SKUPNI REZULTATI 2009_clansko.pdf
- (27.86 KiB) Prenešeno 222 krat
-
Gost
Ali se mogoče še komu zdi čuden čas štafete članic a pgd čušperk v Štrekljevcu?
Seveda možno je vse.
LP,
Seveda možno je vse.
LP,