Pozdravljeni,
Danes sem naletel na prijetno presenečenje, namreč stran Gasilske Zveze Slovenije je prenovljena www.gasilec.net.
Kako se vam zdi?
Po hitrem pregledu se mi zdi dokaj lepo izpeljana zadeva, saj je prejšna stran bla že res potrebna zamenjave. Več pa bom videl ko bom malo bol podrobno pogledal.
Gasilec.net - prenovljena stran
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Gasilec.net - prenovljena stran
Meni ne odpre nič :S
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Odg: Gasilec.net - prenovljena stran
Prišlo pa šlo. Strežnika ni mogoče najti
tudi old.gasilec.net na katerega te redirecta ne obradi sadov 
Don't raise your voice, Improve your argument!
-
RomanB
- GE: PGD Repnje-Dobruša
- Kraj: Vodice
- Kontakt:
Re: Gasilec.net - prenovljena stran
Tako v petih minutah sem jo preletel. Stran je vizualno lepa, veseli me, da so dali kontakte društev na stran, najbrž se prenašajo iz Vulkana. Malo me zmoti pri novicah, ker ni na prvi strani datuma objave, moraš članek prebrati, če želiš videti datum. Favicon mi tudi ni všeč. 
Drugače sem pa vesel, da so zamenjali. Na mojem netbooku pri stari strani nisi mogel scrolati med meniji, ko si odprl enkrat operativo, potem nisi mogel več pritisniti gumbov nižje.
Drugače sem pa vesel, da so zamenjali. Na mojem netbooku pri stari strani nisi mogel scrolati med meniji, ko si odprl enkrat operativo, potem nisi mogel več pritisniti gumbov nižje.
Zadnjič na novi strani kar nekaj časa iskal Posebna pravila gasilske službe, žal neuspešno.
Verjeno bo potrebno še kar nekaj truda vložiti v posodobitev, ali pa smo preveč navajeni na staro.
Pohvalo je to, da so sedaj končno na enem mestu zbrani vsi podatki o vseh PGD-jih v SLO. Mogoče bi bilo potrebno zadevo nadgraditi še z opisom osrednje enote v posamezni občini in pri GZ, ki delujejo v večih občinah, ločiti po občinah.
Verjeno bo potrebno še kar nekaj truda vložiti v posodobitev, ali pa smo preveč navajeni na staro.
Pohvalo je to, da so sedaj končno na enem mestu zbrani vsi podatki o vseh PGD-jih v SLO. Mogoče bi bilo potrebno zadevo nadgraditi še z opisom osrednje enote v posamezni občini in pri GZ, ki delujejo v večih občinah, ločiti po občinah.
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Ne vem ali samo meni odpira tako počasi
(pa nimam slabega računalnika) ... ti mine, da bi pregledoval
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
error.html - 404 error page does not exist. 
Na mladih svet stoji!