PORTAL INTERVENCIJE.NET
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Radovljica27
- GE: Radovljica
- Kontakt:
Odg: PORTAL INTERVENCIJE.NET
Mene pa zanima ali se lahko vnaša tudi tuje mobilne številke npr. avstrijske?
Katerega ponudnika za pošiljanje SMS imate? Mobitel, Simobil...? Zapisano je da je zmožnost pošiljanja 10.000 SMS sporočil.
Je to rezervirano samo za ta sistem? Domnevam, da je to maksimum ponudnika za vse (intervencije.net + ostali uporabniki)
Katerega internetnega ponudnika imate? Predvidevam, da morate imeti nekega mobilnega (Mobitel, Simobil, T-2) ker težko verjamem, da je nekje na nekem hribu xDSL dostop. Tako predvidevam jaz.
Kaj se zgodi, če pride npr do udara strele, vetroloma, vandalizma...
Ali se pri intervencijski listi lahko poveča velikost pisave?
Hvala za odgovore
Katerega ponudnika za pošiljanje SMS imate? Mobitel, Simobil...? Zapisano je da je zmožnost pošiljanja 10.000 SMS sporočil.
Je to rezervirano samo za ta sistem? Domnevam, da je to maksimum ponudnika za vse (intervencije.net + ostali uporabniki)
Katerega internetnega ponudnika imate? Predvidevam, da morate imeti nekega mobilnega (Mobitel, Simobil, T-2) ker težko verjamem, da je nekje na nekem hribu xDSL dostop. Tako predvidevam jaz.
Kaj se zgodi, če pride npr do udara strele, vetroloma, vandalizma...
Ali se pri intervencijski listi lahko poveča velikost pisave?
Hvala za odgovore
Re: PORTAL INTERVENCIJE.NET
Zdravo!
LP,
Tomaž
Tujih mobilnih številk ni možno vnašati!Mene pa zanima ali se lahko vnaša tudi tuje mobilne številke npr. avstrijske?
Katerega ponudnika imamo je pravzaprav vseeno, važno je da ima veliko propustnost in to naš operater ima. 10.000SMS/s je propustnost za vse uporabnike v omrežju.Katerega ponudnika za pošiljanje SMS imate? Mobitel, Simobil...?
Ponudnikov je več. Na lokaciji kjer so serverji imamo optično povezavo do i'net ponudnika, katerega imamo ni pomembno. Na lokacijah kjer so nameščeni POCSAG sprejemniki so ponudniki različni.Katerega internetnega ponudnika imate?
Odvisno na kateri točki sistema pride do tega dogodka. Če pride na lokaciji POCSAG sprejemnika, je zadeva podvojena in ne vpliva na delovanje sistema. Če pride na lokaciji serverjev in nam nekdo odnese komunikacijsko omaro, potem sistem odpove. Najverjetneje bomo v prihodnjih mesecih preselili aplikativni in podatkovni streznik v oblak MS Azure in imamo ta problem rešen.Kaj se zgodi, če pride npr do udara strele, vetroloma, vandalizma...
Aplikacijsko te moznosti uporabnik zaenkrat nima. Bomo upoštevali vašo zeljo in v prihodnje to funkcionalnost vgradili. Do tedaj pa si lahko uporabnik pomaga z funkcijo ZOOM v internet explorerju.Ali se pri intervencijski listi lahko poveča velikost pisave?
LP,
Tomaž
-
Gost112
Pozdravljeni
kaj menite koga izbrat za Dopolnilno alarmiranje / obveščanje ( vaje, delovne akcije, sestanki...) INTERVENCIJE.NET ali SMS ALERT PRO
?
kaj menite koga izbrat za Dopolnilno alarmiranje / obveščanje ( vaje, delovne akcije, sestanki...) INTERVENCIJE.NET ali SMS ALERT PRO
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
Če vprašate mene.... ni dileme.... INTERVENCIJE.NET
Metod G.
Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Naša GZ se je nedavno odločila da bo uvedla SMS ALERT PRO. Od takrat nismo imeli še nobene intervencije. Osebno pa vseeno bolj navijam za intervencije.net saj imajo nekoliko več funkcionalnosti, pa tudi sistem je bolj zanesljiv, saj je podvojen.
- metodg
- Kontakt:
Na portalu je objavljena prenovljena predstavitev sistema:
https://www.intervencije.net/Documents/ ... ma_1_1.pdf
Metod G.
https://www.intervencije.net/Documents/ ... ma_1_1.pdf
Metod G.
Še enkrat pohvala za inovativnost. vidim da ste kar dejavni, in prilagajanje in nadaljni razvoj ni samo črnilo na papirju. Kar tako naprej.
lp
lp
Don't raise your voice, Improve your argument!
- metodg
- Kontakt:
Z 2.4. se je sistem razširil na področje RECO Maribor, RECO Ptuj in RECO Celje.Trenutno je sistem na teh področjih še v fazi testiranja. Za uporabo bo na voljo s 1.5.
Metod G.
Metod G.
-
Matej76
Zdravo
Mene pa zanima kako je možno da jaz lahko v sistemu intervencije.net vpišem ric kodo od xy enote in potem sprejemam njihova sporočila. Ali ni sistem omejen na samo ric naročnika? Glede na to lahko na svoj gsm preusmerim promet na pozivnikih iz celotne države.
Mene pa zanima kako je možno da jaz lahko v sistemu intervencije.net vpišem ric kodo od xy enote in potem sprejemam njihova sporočila. Ali ni sistem omejen na samo ric naročnika? Glede na to lahko na svoj gsm preusmerim promet na pozivnikih iz celotne države.
- metodg
- Kontakt:
Lahko jo vpišeš, če jo veš... Vsak pozivnik in 4 RICE, novejši pa več...
Je pa res, da lahko RICE v sistem vpisuje tisti ki ima dovoljenje...
Mislim, da vpisovat RICE drugih nima nekega smisla, ker boš vsakič skočil da se nekaj dogaja, in ne boš več ločil kaj je res zate in kaj ni, pa zadeva lahko postane hitro cenovno neugodna....
V naši GZ imajo poveljnik in podpoveljnika vpisane RICE vseh društev, zato da so obveščeni o dogajanju v zvezi...
Metod G.
Je pa res, da lahko RICE v sistem vpisuje tisti ki ima dovoljenje...
Mislim, da vpisovat RICE drugih nima nekega smisla, ker boš vsakič skočil da se nekaj dogaja, in ne boš več ločil kaj je res zate in kaj ni, pa zadeva lahko postane hitro cenovno neugodna....
V naši GZ imajo poveljnik in podpoveljnika vpisane RICE vseh društev, zato da so obveščeni o dogajanju v zvezi...
Metod G.
-
gasilecdarko
v našem primeru, SMS ALERT PROGost112 napisal/-a:Pozdravljeni
kaj menite koga izbrat za Dopolnilno alarmiranje / obveščanje ( vaje, delovne akcije, sestanki...) INTERVENCIJE.NET ali SMS ALERT PRO?
Mi smo izbrali tudi sistem SMS ALERT PRO, ker ponuja enake stvari kot intervencije.net, razlika je le da je sms alert pro na na dolgi rok občutno cenejši, a obenem pravtako zanesljiv! Moram rečt, da je sistem dodelan in ga ni mogoče narediti bolje, vsaj kolikor je bilo meni podrobno prikazano. Ker ne mislimo menjati sistema še vsaj 2 leti, smo kot sektor napravo kupili, zanjo odšteli 300 EUR in z njo nimamo več stroškov! Pravtako smo neodvisni od morebitne spremembe cene na portalu invervencije.net (slovenci imamo navado da podrazimo zadevo enkrat ko se ljudje navadijoMrtinc napisal/-a:Naša GZ se je nedavno odločila da bo uvedla SMS ALERT PRO. Od takrat nismo imeli še nobene intervencije. Osebno pa vseeno bolj navijam za intervencije.net saj imajo nekoliko več funkcionalnosti, pa tudi sistem je bolj zanesljiv, saj je podvojen.
lp
- metodg
- Kontakt:
Škoda...
Želim vam uspešno uporabo...
Zanima me samo še to, kako da nimate nobenih stroškov več? Kaj pa naročnina za GSM kartico in SMS sporočila?
Metod G.
Zanima me samo še to, kako da nimate nobenih stroškov več? Kaj pa naročnina za GSM kartico in SMS sporočila?
Metod G.
-
gasilecdarko
Odg: Re: PORTAL INTERVENCIJE.NET
hvala.metodg napisal/-a:Škoda...
Metod G.
Naročnine tako ali tako ni (če ne drugega, na paketu SOS pri Mobitelu). Imamo kvoto 2000 SMSov na mesec zastonj, ce prekoracimo placamo po 8 centov / SMS. Tako da ni nobenih stroškov, prekoračili tako ali tako ne bomo, upam, če bi imeli pa toliko intervencij bi pa pol vasi zgorelo
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Čakaj malo. Kje dobiš 2000 SMS-ov zastonj brez naročnine?
-
gasilecdarko
Odg: Re: PORTAL INTERVENCIJE.NET
ce se zmenis se vse daPeter napisal/-a:Čakaj malo. Kje dobiš 2000 SMS-ov zastonj brez naročnine?