Novo vozilo PGD Slape-Polje GVC 16/25
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
firemen19
Novo vozilo PGD Slape-Polje GVC 16/25
V sredo, 30 junija smo prevzeli nov GVC 16/25 na podvozju Mercedes Benz Atego 1529.Nadgradnja pa je bila narejena v METTIS-u iz Gornje Radgone.
Odg: Novo vozilo PGD Slape-Polje GVC 16/25
Čestitam za novo pridobitev....drugače mi mercedes ni ravno najbolj všeč....je pa zato Metis sigurno naredil dobro nadgradnjo.
čestitke in naj vam dobro služi.firemen19 napisal/-a:V sredo, 30 junija smo prevzeli nov GVC 16/25 na podvozju Mercedes Benz Atego 1529.Nadgradnja pa je bila narejena v METTIS-u iz Gornje Radgone.
di-du-di-du
Iskrene čestitke za novo pridobitev. Kvaliteta je verjetno na visokem nivoju.
Zanima pa me, kako ste uspevali usklajevati lastne želje pri izdelavi nadgradnje s stilom modulacije omenjenega nadgraditelja.
L.p. Miro
Zanima pa me, kako ste uspevali usklajevati lastne želje pri izdelavi nadgradnje s stilom modulacije omenjenega nadgraditelja.
L.p. Miro
čestitke za novo vozilo
lahko še kaj več napišeš o vozilu? pa kakšna slika več bi tudi bila super
lahko še kaj več napišeš o vozilu? pa kakšna slika več bi tudi bila super
Kar se tiče kvalitete nimamo kaj rečti.jmiro napisal/-a:Iskrene čestitke za novo pridobitev. Kvaliteta je verjetno na visokem nivoju.
L.p. Miro
Drugače se pa da zmeniti, če se hoče
http://www.facebook.com/pages/PGD-SLAPE ... 6661265454
Vsako gorenje ni požar,
vsak požar pa je gorenje!
Hvala za čestitke
kabina 1 + 8 (3+2+4)
črpalka rosenbauer NH 25, komandna plošča mettis
Vsem na žalost ne more biti všeč, (na srečo ali pa žalost) druge možnosti takrat nismo imeli, ker smo višinsko omejeni in je Atego edini ustrezal našim razmeram.J.Č. napisal/-a:Čestitam za novo pridobitev....drugače mi mercedes ni ravno najbolj všeč....je pa zato Metis sigurno naredil dobro nadgradnjo.
Vozilo je opremljeno po tipizaciji,Primoz napisal/-a:čestitke za novo vozilo![]()
lahko še kaj več napišeš o vozilu?
kabina 1 + 8 (3+2+4)
črpalka rosenbauer NH 25, komandna plošča mettis
Vsako gorenje ni požar,