Tekmovanje iz prve pomoči.

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
PATRIKUS

Tekmovanje iz prve pomoči.

Odgovor Napisal/-a PATRIKUS »

Zdravo,

Potreboval bi pomoč in sicer na naslov teme. Z mojim kolegom sva se zadnjič pogovarjala, da so organizirana tekmovanja iz prve pomoči v kateri sodelujejo; vojska, reševalci, gorski reševalci itd.. On je hodil na zdravstveno šolo in jih je šola prijavljala na ta tekmovanja.
Povedal mi je, da so tudi sodelovali eni gasilci iz enega gasilskega društva. Žal imena društva mi ni znal povedat. Če kdo mogoče kaj ve in kje potekajo ta tekmovanja bi lepo prosil.
Ker zdi se mi zanimivo saj sam s tem vidiš kolko znaš nudit prve pomoči poškodvani osebi + iz napak se učimo :wink:

LP
Na mladih svet stoji!
Uporabniški avatar
jest_
GE: Podblica
Kraj: okolica Kranja

Odg: Tekmovanje iz prve pomoči.

Odgovor Napisal/-a jest_ »

Kakšen mesec nazaj je tekmovanje potekalo v Radovljici, kjer so nastopali tudi domači gasilci. Najbolje bo, če Habjanu (Anžetu) pošlješ ZS in povprašaš o tej zadevi.

lp,p
Uporabniški avatar
Mirček
Kraj: Celje

Odg: Tekmovanje iz prve pomoči.

Odgovor Napisal/-a Mirček »

Izpostava Uprave republike Slovenije za zaščito in reševanje Maribor je organizirala tekmovanje 5.6 2010 v Lenartu . Preverjanje je bilo izvedeno na podlagi predpostavke delovanja ekipe prve pomoči ob naravnih nesreča in ob nesrečah v delovnem okolju.
Sodelovalo je 13 ekip prve pomoči občin, podjetij, zavodov, državnih organov in nevladnih organizacij, ki delujejo na območju Izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Maribor .

Več pa lahko prebereš na spodnjem linku :

http://www.sos112.si/slo/izpostava_clan ... 7&id=4080#
Lp Mirček
041 343 226

Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
Odgovori