SSECNIK napisal/-a:Pa imate spet opravka sami s sabo.Tukaj se vodi špetir za vsako kazensko piko,ne vidite pa nas,ki delamo na oprerativi.Saj ni problem,,vi tekmujte nas pa pustite na miru.Ni pa pošteno,da moramo nekateri na obvezno tekmovanje in še čakat do konca,da naj bi dirkačem ploskali.Vsak svoje,pa
bo tudi kolegialnost,med društvi boljša.Za trodelcem laufam že 35 let,zadnjih 22 let brez veze!
Oprosti ampak ne razumem čisto dobro tvojega posta. Če bi vse prebral jaz samo sprašujem določene zadeve, ki so za mene osebno nove in bi jih rad spoznal. Poznam pa en pregovor ki pravi " Nobeno vprašanje ni in ne more biti neumno. Neumen je lahko samo odgovor."
Tudi sam sem operativec pa mislim da so tekmovanja dobra že vsaj zaradi druženja med seboj. Za resno opravljanje nalog operativca pa so vsekakor potrebna zanja ki presegajo gasilsko športne discipline.
SSECNIK napisal/-a:Pa imate spet opravka sami s sabo.Tukaj se vodi špetir za vsako kazensko piko,ne vidite pa nas,ki delamo na oprerativi.Saj ni problem,,vi tekmujte nas pa pustite na miru.Ni pa pošteno,da moramo nekateri na obvezno tekmovanje in še čakat do konca,da naj bi dirkačem ploskali.Vsak svoje,pa
bo tudi kolegialnost,med društvi boljša.Za trodelcem laufam že 35 let,zadnjih 22 let brez veze!
Ne vem, kaj bi sicer rad, ti je že Prevojc povedal. Kdo ti pa kaj hoče in kdo te sili, da tekmuješ, če ti je brez veze.
že videno marinče
ampak vseeno hvala za informacijo. na tem videu se tud vidi tisto kar sem spraševal. da na dvojaku odpira oba ventila na enkrat in da je tudi sprejela komando z dvignjeno roko.
prav tako se vidi napaka napadalke ki je zaftevala vodo " baje več" kot 1 m od ognene črte.
Še enkrat povdarjam da ne bo pomote in da ne bo kdo mislil, da se ne strinjam z rezultati. Ampak res bi rad vedel kako izgleda pravilno izvedena vaja, da od sedaj naprej pravilno učim mladino.
Janez Koncilija napisal/-a:
Res pa je, da v naši zvezi mladina ne tekmuje za Haceta, pa je šlo kaj mimo mene.
LP
Janez
Tudi mi se bomo zdej bolj posvetili mladinski vaji. Hacetovo smo delali tako malo za dopolnitev in malo za to ker bodo vse te punce naslednje leto prestare za mladinsko vajo. Je pa v Hacetovi vaji veliko osnov za člansko vajo.
Mislim,da so ta namigovanja o "sfrizirani"MB mladincev PGD Pameče-Troblje nekorektna skoraj že nesramna.Kdor pozna delo mentorjev in mladincev PGD Pameče-Troblje ve,da so že dolga leta v samem vrhu v Sloveniji,kar jim priznavaju tudi na gasilski zvezi Slovenije.Zdobrim delom je mogoče doseči še boljše rezultate kot so bili tile v Lipovcih.Zato jim rajši čestitajte za uspeh.Če želite posnetek njihove vaje ,pa ni problem.
gost1 napisal/-a:Tud mene zanima ta posnetek, mogoče pa imajo tolk poguma, da ga dajo gor, saj svoje vaje vedno vse posnamejo.
Če je kaj nedovoljenega, pa na posnetek kar pozabte. Mislim pa, da je bil pri pregledu orodja glavni njihov mentor tak, da je sigurn blo vse "OK".
Samo z besedami in namigovanji res ne dosežeš takšnih časov,potrebno je trdo in dolgotrajno delo,in kot vidim se ti bolj malo spoznaš na te stvari.
gost1 napisal/-a:Tud mene zanima ta posnetek, mogoče pa imajo tolk poguma, da ga dajo gor, saj svoje vaje vedno vse posnamejo.
Če je kaj nedovoljenega, pa na posnetek kar pozabte. Mislim pa, da je bil pri pregledu orodja glavni njihov mentor tak, da je sigurn blo vse "OK".
Ne se bat mi imamo dovolj poguma predvsem pa znanja in volje,kar pa pri tebi očitno manjka.Na tem naslovu lahko dobiš videoposnetek,da boš potem malo razmislil ,kaj pišeš na forumu.Če ti pa še kaj ne bo jasno,pa lahko posebej za tebe še enkrat izvedejo vajo.