Anketa: Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Ali se boste kot gasilci udeležili akcije očistimo Slovenijo v enem dnevu

Da
82
49%
Ne
84
51%

Skupaj glasov: 166

Uporabniški avatar
binep
Kraj: Podnart
Kontakt:

Anketa: Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Odgovor Napisal/-a binep »

Za anketo sem se odločil, ker bi radi izvedeli, koliko članov gasilskih društev se bo udeležilo akcije. V zadnjih dneh so pritiski na gasilce zelo močni, čeprav naj bi bila akcija prostovoljna.
112112

Odg: Anketa: Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Odgovor Napisal/-a 112112 »

Sami bi se akcije udeležili s pionirji in mladinci. Člani nekega večjega zanimanja niso pokazali. Žal pri organizatorjih akcije še vedno nismo uspeli izvedeti kako se taka skupina prijavi,saj otroci niso polnoletni.
gasko69

Odgovor Napisal/-a gasko69 »

Ko smo imeli mi predstavitev akcije, lokalni vodija ni vedo kateo predstavitev nam more pokazat kaj šele kaj drugega. Tako, da ni čudno, da zdej organizatorji pritiskajo na nas. Mislim, da je akcija dobra in potrebna. Sodelovati pa bi s svojim vzgledom morali vsi gasilci, veterani-ke, člani-ce in mladina. Skupaj bi morali biti vzgled svojemu kraju in dokazati, da gasilcem ni vseeno za naravo. Zanima pa me kakšni so bili napotki o tej akciji posredovani z GZS, do povelnikov društev? Lahko bi malo praverjali katera društva so se odzvala na takšne in podobne akcije in bi to kje upoštevali, ko bi se kaj nabavlalo za društvo.
Uporabniški avatar
Yanez
Kraj: Križ

Re: Anketa: Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Odgovor Napisal/-a Yanez »

Kolikor mi je znano je GZS samo priporočila da se udeležimo čistilne akcije oziroma je samo posredovala informacijo o čistilni akciji. Mi kot društvo vsako pomlad očistimo okolico doma, tokrat jo bomo pač 17. aprila.
LP Janez
Ker Janez dela to z občutkom...
gasko69

Odgovor Napisal/-a gasko69 »

Po moje, da ni društva, ki nebi skrbelo za čistočo okoli doma. V temu je fora OČISTIMO SLOVENIJO, da bi očistli smeti tudi drugje čeprav jih nismo mi odvrgli (ob potokih, cestah, gozdu itd).
SSECNIK

Odgovor Napisal/-a SSECNIK »

Mi ne gremo na to akcijo,24 ur na dan smo pripravljeni skočiti na pomoč,in to v nekaj minutah sedaj pa naj še čistimo za drugimi?Akcija se pripravlja že nekaj mesecev,tako da se da organizirati tudi druga društva,recimo pri nas ima društvo upokojencev cca 400 članov,samih "operativcev".
Bomo pa nudili tehnično pomoč,recimo z vitlom na GVC.
ŠLO

Odgovor Napisal/-a ŠLO »

JA fantje nevem ka jamrate? a ker je treba delat? vsa društva v veliki večini grejo na to akcijo nevem zakaj nebi šli tudi gasilci???
SSECNIK

ŠLO,daj preberi gornji post potem pa komentiraj.
Napadalec2

Odgovor Napisal/-a Napadalec2 »

SSECNIK s tabo ne strinjam! To ni akcija za gasilce, lovce, ribiče...., ampak za celotno prebivalstvo slovenije! Če si bo vsak vzel 2 uri časa in nabral par vreč smeti, bo Slovenija veliko bolj čista! Saj smo pripravljeni 24 ur na dan, pa vključimo še pobiranje smeti, oblečimo kombenzione, da bomo prepozanvni in mislim da nam ne bo škodilo!
ŠLO

Odg: Re: Anketa: Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Odgovor Napisal/-a ŠLO »

Napadalec2 napisal/-a:SSECNIK s tabo ne strinjam! To ni akcija za gasilce, lovce, ribiče...., ampak za celotno prebivalstvo slovenije! Če si bo vsak vzel 2 uri časa in nabral par vreč smeti, bo Slovenija veliko bolj čista! Saj smo pripravljeni 24 ur na dan, pa vključimo še pobiranje smeti, oblečimo kombenzione, da bomo prepozanvni in mislim da nam ne bo škodilo!

tako je. stokajo samo tisti ki se jim ne ljubi it čistit.
Napadalec2

Ali pa sami preveč nasmetijo naravo čez leto pol se hočejo pa takole izognit! =D>
SSECNIK

Ja,kar pobirajte mi bomo ta dan izkoristili za druge (gasilske ! )aktivnosti.Sicer pa načeloma dela vsak tisto ,kar zna.
Napadalec2

Za smeti pobirat pa res ne rabiš nekega pretiranega znanja!
Uporabniški avatar
stjepko
GE: Prevalje
Kraj: Prevalje

Odgovor Napisal/-a stjepko »

Ravnokar sem se vrnil iz akcije...Čistili smo okoliške gozdove...in človek res ne more verjeti kaj vse odvržejo ljudje v naravi če ne vidiš tega na lastne oči ;)
"Those who stand for nothing, fall for anything!"

NA POMOČ !!
Uporabniški avatar
M-Coki
Kraj: Malečnik

Odgovor Napisal/-a M-Coki »

SSECNIK napisal/-a:Mi ne gremo na to akcijo,24 ur na dan smo pripravljeni skočiti na pomoč,in to v nekaj minutah sedaj pa naj še čistimo za drugimi?Akcija se pripravlja že nekaj mesecev
Ni to malo egoistično razmišljanje ? Prav je, da se gasilsko društvo v kraju tovrstne akcije udeleži (nenazadnje gre za vaše okolje, kjer živite)... člane se povabi, kdor (od gasilcev) bo prišel / ne bo prišel pa se tako ali tako odloči vsak sam.
FIREFIGHTERS we are reversing new side!
Slika
Slika Slika
Odgovori