Pozivnik Daviscomms BR 802 Flex
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Pozivnik Daviscomms BR 802 Flex
Se mi zdi da je tale:
Kron Telekom, d.o.o.
Koroška cesta 20,
4000 Kranj,
Slovenija
T.: +386 (4) 28 00 450
E.: info@kron-telekom.si
Kron Telekom, d.o.o.
Koroška cesta 20,
4000 Kranj,
Slovenija
Najlepša hvala, pri njih sem dobil kar sem iskal.seky napisal/-a:Se mi zdi da je tale:
Kron Telekom, d.o.o.
Koroška cesta 20,
4000 Kranj,
Slovenija
-
Janko Pirnat
Odg: Pozivnik Daviscomms BR 802 Flex navodila
jaz vem za veliko boljša navodila za uporabo na 16-tih straneh. So nazorna in ne moreš zgrešiti.
http://telefoniraj.com/agfeo//catalog/p ... 7f0295d72d
Prenesi s copy in past v čisto zgornje okno brskalnika. Potem se moraš identificirati in dobiš 5 downloadov.
Prenesi s copy in past v čisto zgornje okno brskalnika. Potem se moraš identificirati in dobiš 5 downloadov.
Odg: Pozivnik Daviscomms BR 802 Flex navodila
se še da mogoče dobiti kje ta navodila?Janko Pirnat napisal/-a:jaz vem za veliko boljša navodila za uporabo na 16-tih straneh. So nazorna in ne moreš zgrešiti.
Zanima me če obstajajo kakšni usneni etuiji za te pozivnike.
-
Alen Breznik
- GE: PGD Sv. Jurij
mene zanima, če je že kdo razstavljal pozivnik Br 802? Jaz ga ne dobim narazen, čeprav odvijem oba vijaka. PROBLEM : Moral sem zamenjat baterijo in sedaj ga več ne morem prižgat. Hvala!
Verjetno ti bodo znali pomagati na http://www.triniplus.si/trg_komun_pag.htm . Samo ugibam 
Kje pa vam programirajo pozivnike?
Ce dobis pozivnike recimo od urszr pa so se nesprogramirani?
Hvala
Hvala
¤ There can be only one ¤
Tudi pri nas smo enkrat dobili nevede neprogramirane pozivnike in jih razdelili operativcem. Potem pa smo se čudili
, zakaj poziva niso prejeli. Ko smo po testnen pozivanju enega nesli na ReCO, naj ga vendarle pogledajo zakaj ne delajo, so ugotovili da so neprogramirani
. Nato so še preostali iz te pošiljke romali na ReCO in so jih spravili v red in delovanje. Sedaj delajo BP. Po moje se včasih kaj pomeša, samo če imaš zelo redko pozive je to skoraj nemogoče ugotoviti
, saj prej pomisliš da je pozivnik izven dosega kot da ni programiran. Če niste sigurni sprovajte skupiski poziv za društvo.
Oh ja, k pa sprogramiranga dobis-lahko vids kje številko pagerja? Mislm to pa je noro
Ta model...bl k klikam po knofih mn najdem. Na DE900 si vsaj vidu cigav je, stevilko, drustvo.... Tukaj pa ime priimek društvo...stevilke pa ne. Ve kdo kako pogledat?
Ne vem, kje vidiš na DE 900 karkoli.....niti čigav je, niti številke ali društva. Mi lahko lepo prosim napišeš, kako pa to pogledaš???Orko napisal/-a: Na DE900 si vsaj vidu cigav je, stevilko, drustvo....
na de900 se ne da nič videti, obstajata 2 možnosti:franci1 napisal/-a:Ne vem, kje vidiš na DE 900 karkoli.....niti čigav je, niti številke ali društva. Mi lahko lepo prosim napišeš, kako pa to pogledaš???Orko napisal/-a: Na DE900 si vsaj vidu cigav je, stevilko, drustvo....![]()
1. greš v RE-CO tam ga priklopijo na računalnik in vidijo vse
2. to smo naredili pri nas, na vse pozivnike so nam iz RE-CO poslali test, zraven so pa napisali ime, priimek in RIC lastnika pozivnika
pri starejšem de506 se pa da vidit ampak samo RIC. Tako da ga ugasneš, ko pa ga užigaš ga užgeš z vsemi 3 tipkami hkrati, pri tem se za kratek čas prikažejo vse RIC št.
No spodej so slike in to
Pozivnik DE900 in to vsi kar jih imamo v društvu imajo tak prikaz...to je en primer
Tko mimogrede. Zato sm predvideval da na še novejšem to vidimo še bolje.
Re: Pozivnik Daviscomms BR 802 Flex
Ta izpis ki ga vidite na DE900 je bil vnesen ob samem programiranju pozivnika. Ali je to vidno pa je odvisno od tega kdo oz na katerem ReCo se je programiral pozivnik.