Ultra power 3
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Ultra power 3
ali že kdo ima MB Ultra power 3 "Ziegler"?
lp
lp
Odg: Ultra power 3
Do sedaj so bile prodane 3, če imam prave podatke. Zadnjo so odpeljali kar s Stevčijevih dnevov, katero društvo pa je pa si nisem zapomnil.
peljali smo jo PGD Legen, lahko pa povem da z njo nismo zadovolni
-
uroskulovec
- Kraj: PGD Mali Podljuben
Po forumu sem že opazil kritike glede zieglerjeve Ultra pover 3, kakšne probleme vam pa povzroča?
imamo težave z elektronskim vžigom ki večkrat zataji, altenator ne deluje dobro saj se akomulator večkrat ne napolni, težave so s sesanjem, ventili za tlačne cevi ne tesnijo dobro!! nima moči da bi hitro potisnila vodo od mb do ričnikov ker jo enostavno zaduši, za to porabi 16-25s medtem ko fox 3 potisne vodo do ročnikov v 13-16s!! zdaj je že drugič na servisu in če nebo delovala bomo zahtevali drugo ali denar!!
Malo bolj definiraj to zadevo. Ali so težave z elektronskim vžigom, ali z električnim zagonom motorja?tuskokres napisal/-a:imamo težave z elektronskim vžigom ki večkrat zataji,
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk
ko obrneš ključ mb ne užge ampak samo naredi kl-kl včasih tudi večkrat zapored, nismo prepričani ali je kriv zaganjač ali pa elektronika!
no tudi naša ima takše težave, da se je akum. spraznil ali kaj, ni bilo logično imeli ali pa ja, saj smo imeli vaje z njo, pa mi ni bilo jasno zakaj čez nekaj časa ni hotela vžgati - samo s ključem kr, kr,.... kar se tiče vode, črpanje malo počasneje ne dosti, potem pa pravi šus, da ti je spredaj prava sila, ...
lp
lp
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Tako kot za akumulator vozila, je tudi tu potreben vzdrževalec akumulatorja. Tisto malo, kar MB teče na vaji, ne more akumulatorja napolniti niti toliko, kolikor se je spraznil ob zagonu.
ja saj to je logično da mora bit priklopljena ampak tudi ko smo jo pustili nekaj časa užgano brez da bi kaj delali z njo potem niti toliko ni napolnila da bi ponovno vžgala!! zdaj je prišla iz servisa pa bomo videli kaj bo z njo!!
-
tweety1986
Pozdravljeni!
V društvo imamo namen nabaviti novo MB. Med drugimi črpalkami se odločamo tudi za Ziegler Ultra Power 3 z Touromatom. Zanima me, kakšne izkušnje imate ostali z temi črpalkami? Kar nekaj prejšnjih odgovorov ni bilo najbolj v prid tej črpalki.
Lp
V društvo imamo namen nabaviti novo MB. Med drugimi črpalkami se odločamo tudi za Ziegler Ultra Power 3 z Touromatom. Zanima me, kakšne izkušnje imate ostali z temi črpalkami? Kar nekaj prejšnjih odgovorov ni bilo najbolj v prid tej črpalki.
Lp
mi imamo akumulator MB priklopljen na instalacijo vozila in vse skupaj na vzdrževalec akumulatorja in ni problemov.
di-du-di-du
-
brdo_firefighter
- GE: PGD Brdo
Re: Ultra power 3
ta "klk-klk-klk" pri tem, ko obrneš ključ je posledica prenizke napolnjenosti akumulatorja. ker nima dosti moči nemore obrniti, zato vrti v prazno. napolnite akumulator ali ga zamenjajte z novim!
lp, Žan
lp, Žan