Zanima me kako je mogoče, da PGD Zreče rešuje oziroma posreduje brez koncesije? Upam, da nebodo kdaj mene reševali, ker če mi bodo zlomili samo noht, se bomo videli na sodišču!
Tehnično reševanje
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Luzer
Tehnično reševanje
Zanima me kako je mogoče, da PGD Zreče rešuje oziroma posreduje brez koncesije? Upam, da nebodo kdaj mene reševali, ker če mi bodo zlomili samo noht, se bomo videli na sodišču!
tehnično reševanje
Luzer!
Vesel bodi če te bodo vsaj rešil ne pa da že v naprej groziš z sodiščem! Kaj pa bi bilo, če bi vsi grozili z sodiščem a bi kdo sploh hodu reševat!
LP Grega
Vesel bodi če te bodo vsaj rešil ne pa da že v naprej groziš z sodiščem! Kaj pa bi bilo, če bi vsi grozili z sodiščem a bi kdo sploh hodu reševat!
LP Grega
Re: Tehnično reševanje
Luzer napisal/-a:Lep pozdrav!
Upam, da ne boš res kdaj rabil pomoči
Tehnično reševanje
Še prosi bi za pomoč, sej hvala bogu če je še ni potreboval ker kej takega nebi nobenmu prvošu!!! 
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
Če Zrečani nebi imeli potrebnega znanja in opreme,domnevam ,da se nebi spoščali v to. Predvidevam, da so tudi zavoljo svoje varnosti pred sodiščem poskrbeli da je stvar pravno čista.
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.
Papirnati pogodbeni odnos (koncesija) ni in ne more biti odločilen faktor pri "Tehničnem reševanju"
seveda pa je pogoj ustrezno usposobljena ekipa gasilcev - tehničnih reševalcev in (seveda) potrebna oprema. Idealno bi bilo, če bi to bilo v čim več PGD po naši državi Sloveniji
Ker, ko je v nezavesti (če ne še kaj hujšega) bodite prepričani, da še najbolj "zadrt birokrat", čisto nič ne vprašuje
lp DC
lp DC
Takrat ne! Ko pa malo pride k sebi, se hitro najde kakšen "Luzer", ki bo tožil. In toži lahko tudi za po nepotrebnem strgano srajco...
Nekaj takšnih tožb, primerno medijsko napihnjenih, pa bomo z lučjo pri belem dnevu iskali člane, ki bodo še hoteli biti poveljniki in vodje intervencij...
Na pomoč,
Jože
Nekaj takšnih tožb, primerno medijsko napihnjenih, pa bomo z lučjo pri belem dnevu iskali člane, ki bodo še hoteli biti poveljniki in vodje intervencij...
Na pomoč,
Jože
Ubogi Luzer
Ste se ga pa tako lotili, kot da bi vam vsem j... mater
. Pa je verjetno fant hotel biti le malo provokativen
. Če si nekje stisnjen v pločevini si tudi sam predstavljam stvar tako, da bom najprev vprašal: ja pobje, ali imate koncesijo
Če mi takoj ne prinesete uradni list v dokaz, bom ostal ukleščen v avtu. Potem boste pa že videli hudiča
.
Verjetno si Luzer ni stvari predstavljal tako
. Ali pač 
Ste se ga pa tako lotili, kot da bi vam vsem j... mater
Verjetno si Luzer ni stvari predstavljal tako
Vsaka provokacija ima dve plati, a to ve le luzer samJaka napisal/-a:Ubogi Luzer![]()
Ste se ga pa tako lotili, kot da bi vam vsem j... mater. Pa je verjetno fant hotel biti le malo provokativen
. Če si nekje stisnjen v pločevini si tudi sam predstavljam stvar tako, da bom najprev vprašal: ja pobje, ali imate koncesijo
Če mi takoj ne prinesete uradni list v dokaz, bom ostal ukleščen v avtu. Potem boste pa že videli hudiča
.
Verjetno si Luzer ni stvari predstavljal tako. Ali pač
Lp, Roman
Luzer!
Bodi srečen da so te rešili kolegi iz Zreč, kajti malo je društev, ki imajo koncesijo za tehnično reševanje. Kdaj pa kdaj je možno, da se določeno društvo, ki ima koncesijo nahaja na drugi intervenciji, kdo pa bo potlej pomagal? Vsaka minuta je dragocena.
Zavzemam se zato, da bi se tudi nekaj društev specializiralo za določene specialnosti, kot so tehnično reševanje, nevarne snovi, gozdni požari, potapljanje itd.... Kajti eno manjše društvo ne mora biti usposobljeno za vse specialnosti, lahko samo za določene. Bistvo je da se določena društva dopolnjujejo.
Lp Polo
Zavzemam se zato, da bi se tudi nekaj društev specializiralo za določene specialnosti, kot so tehnično reševanje, nevarne snovi, gozdni požari, potapljanje itd.... Kajti eno manjše društvo ne mora biti usposobljeno za vse specialnosti, lahko samo za določene. Bistvo je da se določena društva dopolnjujejo.
Lp Polo