Cena za vozili tam t 130 in t 80
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Cena za vozili tam t 130 in t 80
Zanima me približno za kakšno ceno bi lahko prodali naši vozili Tam T130 letnik 87, prevoženih 12000km, 3500 litrov vode, 200l penilo, črpalka rosenbauer 16/25, pnevmatski reflektorski stolp 2x 2000w, šobe za pranje cestišča, dobro ogranjen. Moštveno vozilo tam T80 8+1 letnik 89, prevoženih 8000km, visokotlačna črpalka, dvakrat navijalka, brezhiben in dobro ohranjen. Če kdo lahko prosim pove, kakšne so približno cene za takšna vozila.
HVALA.
HVALA.
Odg: Cena za vozili tam t 130 in t 80
GV-1 TAM 80T35 ali 80T50 cca 1700€, GVC cca 5000€. To je samo moje mnenje, ocena, lahko se motim.
GVC je zaradi nizke kabine primerno za ravninske, ozke poti, v grmičevju in gozdnatem področju skozi katerega se lažje prebija kot GVC-ji z velikimi gabariti. Pa še manj ga je škoda. Pustimo starost. Gledam uporabnost.
l.p. Miro
GVC je zaradi nizke kabine primerno za ravninske, ozke poti, v grmičevju in gozdnatem področju skozi katerega se lažje prebija kot GVC-ji z velikimi gabariti. Pa še manj ga je škoda. Pustimo starost. Gledam uporabnost.
l.p. Miro
-
comendatore
- Kraj: jesenice
za t80 je poštena cena 3 gajbe pira in odojek, za t130 pa še en jagenjček zraven, drugače pa mislim da vozili skupaj nista vredni 3000 evrov.
Pokličite gasilce v PGD Metlika, nekdo od njih (poveljnik, nekdanji, sedanji???????) je že marsikateremu društvu pomagal, da je šlo njihovo vozilo na Hrvaško!
L.p. Miro
L.p. Miro
Sedaj dvomim da bo šlo vizilo na hrvaško saj kolikor jaz vem so Hrvati sprejeli zakon da vozila ne smejo biti starejša od 20 let.
-
honda1000cbf
zdravo
ali imaš kakšne slike teh vozil
lp Mare
ali imaš kakšne slike teh vozil
lp Mare
Še vedno kot varianta ostane Bosna, kjer kupujejo praktično vse.
Lp.
Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
Pozabi na idejo o Bosni.
Pozdrav,
Mislim da bomo morali poasi začeti razmišljati o razgradnji starih gasilskih vozil tudi v Sloveniji,saj v kratkem ne bo možno prodati teh vozil nikamor !
Sicer pa bo kmalu zmanjkalo teh vozil,saj se je v zadnjem desetletju zamenjalo veliko teh vozil,tista vozila ki pa so še pa so v kar dobrem stanju saj je veliko teh vozil bilo obnovljeno ,da še lahko služijo namenu ,je pa res da pod pokrovom motorja nimajo kaj veliko konjev,ampak se ša zelo primerna za naše prelepe kraje v Sloveniji.
Takšno je vsaj moje mnenje.
Lep pozdrav

Mislim da bomo morali poasi začeti razmišljati o razgradnji starih gasilskih vozil tudi v Sloveniji,saj v kratkem ne bo možno prodati teh vozil nikamor !
Sicer pa bo kmalu zmanjkalo teh vozil,saj se je v zadnjem desetletju zamenjalo veliko teh vozil,tista vozila ki pa so še pa so v kar dobrem stanju saj je veliko teh vozil bilo obnovljeno ,da še lahko služijo namenu ,je pa res da pod pokrovom motorja nimajo kaj veliko konjev,ampak se ša zelo primerna za naše prelepe kraje v Sloveniji.
Takšno je vsaj moje mnenje.
Lep pozdrav
A se tudi v Bosno ne sme več izvažati takih vozil?
Mitja23 napisal/-a:A se tudi v Bosno ne sme več izvažati takih vozil?
Še vedno se da.
Lp.
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.
Zanima me kero društvo sploh prodaja te TAM-e? 
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
http://www.gasilci.org/modules/catads/a ... ads_id=365mjanezi9 napisal/-a:Zanima me kero društvo sploh prodaja te TAM-e?
Še vedno gredo lahko tudi starejša vozilo na Hrvaško.
Kamniška "Julka", sedaj PGD Špitalič, naprodaj!
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=2736687
L.p. Miro
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=2736687
L.p. Miro