Zakaj termo kamera v PV? Z vozilom itak izvozimo na vse intervencije in tudi oprema ki je notri je prilagojena za hitro posredovanje v vseh primerih intervencij.
Kar se pa tiče lučk pa imamo svoje razloge. Vsaka lučka na vozilo je tam z razlogom. Sploh pa se mi ne zdi da bi bilo to pretiravanje saj nam taka osvetlitev nudi več varnosti pri nujnih vožnjah. Vozilo mora biti vidno. Kaj bi potem rekli šele na zvočne signale. .
Kdor si želi vozilo ogledati in se seznaniti z izdelavo me lahko kontaktira. Tudi če bi kdo želel opremiti vozilo z tako nadgradnjo oz. kupiti tako vozilo, sem mu na voljo!
Lepo vozilo! Dobro ste ga "zrihtali"!
Sploh svetlobno.
Nadgradnja je po fotkah sodeč kar dodelana in prostor izkoriščen. Veliko "praznih lukenj" ni videti.
Se mi pa poraja vprašanje, glede na to da ste pri nadgradnji verjetno morali upoštevati naklon zadnjega dela (= zmanjšan prostor), zakaj se niste raje odločili za Pathfinderja? Avto kot tak je v bistvu isti.
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Ja že res da je Pathfider podoben avto oz.enak. razlika je ravno pri prostoru v kesonu oz. prtljažniku.
Pri Navari ni bilo potrebno paziti na nalego iz nič nismo zgubili prostora saj sem našel odlično rešitev in sicer v zračnih blazinah. Hkrati pa se poveča tudi nosilnost vozila. pa še ko si kje na terenu lahko vozilo malo dviguješ in spuščaš.
Vozilo sem videl že pri predelovalcu in edino kar me moti je morda pokrov nadgradnje.
Seveda je taka odločitev naročnika. Samo vozilo je pa dobro in mu ni kaj očitati.
Darko
Fantje, ne morem razumet, da se vam da toliko ˝˝jajcat˝ okrog enah ledic okrog avtomobila. Nasploh pa avto hvalite, kukr da je ne vem kaj posebnega.Če je dovolj denarja se je lahko preseravat... Meni osebno ima preveč ledic, zastopm, da je signalizacija pomembna vendar imas tako ali tako sireno...
PS. Upam, da boste s tem avtomobilom vozili bolj pametno in varno...
Ja LUKA1 za nas je avto nekaj posebnega! Kar se tiče denarja vsako društvo zase ve kaj zmore.
Imamo pa svoje razloge zakaj toliko ledic.
Kar se pa tvoje pripombe tiče pa pravi "Vsak naj pred svojim pragom pomete pa bo imel veliko dela"
Vsake oči imajo svojega malarja in jaz tukaj okoli signalizacije ne bi več izgubljal besed. Tako so se radovljčani odločili in njihovo odločitev bo treba spoštovati.
Meni je všeč, da je avto malo drugačen in ko gledam njihovo web stran, je tudi društvo malo drugačno od klasičnega, slovenskega. Jaz pripisujem to mlademu vodstvu, katerega bi bilo treba samo pohvaliti. Zato naj se Gasilecluka glede kritik naj ne sekira. Če pogledamo, so kritike predvsem od ljudi, ki so na forum prijavljeni pod vzdevkom, drugih podatkov o njih pa ni. Najlažje je kritizirati in se skrivati za anonimnostjo.
Fantje, zdaj, ko ste porihtali avto, se pa naj predvsem Luka in Jure vržeta na njihovo web stran-jo je treba malo dopolniti ( tam še ni novega avta ).
Osebno nisem privrženec vozil takšenga tipa pa vendarle če ga potrebujete ste dobro nabavili mi pa ni jasno zakaj ste šli odstranit meglenke in vgradit ledice, meglenke zelo prav pridejo ledice pa že majo prostor ki drugje al ne?