V ponedeljek smo pripravili v PGD Malečnik dan odprtih vrat za OŠ Malečnik. Ves dopoldan so k nam prihajale skupine po dva razreda. Ogledali so si razstavo koledarjev in kronik. Sodelovali so v poučno zabavnem kvizu Ježek vas sprašuje v katerem so najboljši prejeli sladke nagrade. Gasilci so jim pokazali vso tehniko in opremo ki jo premoremo.
Najbolj zanimivo pa je bilo na kvizu kjer je odličala zbranost, iznajdljivost in hitrost razmišljanja. Po besedah učiteljev in ravnatelja so bili vsi navdušeni in obljubili so da naslednje leto ponovno pridejo in da bodo naslednji mesec pridno sodelovali še pri evakuaciji šole. Kviz ki je tematsko vezan na naš sistem zaščite in reševanja in v njem tudi gasilstva sem z otroci izpeljal že sedmič. Ponudil sem ga URSZR pa ni bilo odziva. Ponudim ga tudi vam, če mi pišete na ZS in dodate email naslov.
Najbolj pa veseli , da se je kar nekaj otrok zanimalo za vstop v gasilske vrste.
Še nekj fotk.
Ježek vas sprašuje
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Ježek vas sprašuje
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
-
naluduce
Odg: Ježek vas sprašuje
Ojla,
zanima me email od Oskarja oziroma tistega, ki vodi kviz ježek vas sprašuje.
oskar.neuvirt@siol.netnaluduce napisal/-a:Ojla,
LP, BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Sem res vesel.
Danes sem poslal na kar 12 naslovov kviz Ježek vas sprašuje. Vsakemu sem dal zraven še kviz Oskar vas sprašuje, ki je bolj gasilsko obarvan in namenjen odraslim.
Še bolj vesel bom, če bo kakšna povratna informacija, da vam je uspelo izpeljati kviz. Račun dobite po pošti (malo heca no.
)
Še bolj vesel bom, če bo kakšna povratna informacija, da vam je uspelo izpeljati kviz. Račun dobite po pošti (malo heca no.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !