hokej

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odg: hokej

Odgovor Napisal/-a Franci »

Čestitke gorenjcem za osvojeno državno prvenstvo.
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Mostiščar
Kraj: Ljubljana Barje

Odgovor Napisal/-a Mostiščar »

SP v Kanadi se je začelo.
Prvi pričakovan poraz risov, napetost pred amerikanosi narašča.
Kakšne so vaše napovedi? Jaz napovedujem igro za obstanek v elitni grupi in tam zmago (Latvijci so očitno kar pripravljeni)...
LP, Robert
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Mislim da z ZDA nebo nekaj boljša igra, lahko pa bi bila zmaga proti Latviji :wink:
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
Bedrač

Odgovor Napisal/-a Bedrač »

Po mojem pa se bo danes oz jutri pokazalo kako bomo odigrali proti ZDA res da so favoriti, ampak lahko se zgodi kar koli upam da v korist SLO. Normalno pa je da bo odločilna tekma za biti al nebiti proti LAT.
LP!
Slika
Za ogenj nikoli ne reci hvala!
Uporabniški avatar
Mostiščar

No, rezultat z Amerikanci predvidljiv...
Trenutno sicer kaže (po golih), da so naši boljši od Latvije, ampak podrobna statistika žal ne.
Upam, da bodo naši bolj korajžni in večkrat streljali na gol. Zdi se mi, da je prisotne malo preveč taktike in premalo srčne igre, ki jo je gojil Ted Sator. Res škoda, da so se na HZS tako neumno obnašali in ga pravzaprav pregnali. Valdina ne poznam dovolj, da bi sodil, če bo dal fantom to "nevidno" energijo, ki jo bodo še kako rabili. Fantje so ta pravi in mora jim uspeti. Žal ni v ekipi Vnuka (levja igra) in Jana (vedno se zna pravilno postavit)! Spet krivec HZS... (tokrat ne GZS).
LP, Robert
trevor
Kraj: Gradišče pri Lukovici

Odgovor Napisal/-a trevor »

Danes ponoči moramo nabit te Latvijce že enkrat. Že dvakrat smo jih imeli v skupini in obakrat zgubil.
Uporabniški avatar
Bedrač

Ob 1.15 držimo pesti za naše fante da se odrežejo najbolje in seveda da zmagajo :D :D
LP!
Slika
Uporabniški avatar
Mostiščar

Ni šlo...
Žal so se moji sumi potrdili in le naš goalie je naredil delo, kot se spodobi. Če bi bil še Lix tako "dobro" razpoložen, kot ostali, bi doživeli bolj boleč poraz. Realno so Latvijci dali le en "pravi" gol, ampak tudi to bi bilo dovolj. Slovenski hokej je potrebno igrati z znanjem + s srcem, kar pa Valdinu ni uspelo. Uf, kako pogrešam Satorja, ki je že na pripravah dajal energijo igralcem, še posebej pa v garderobi pred vsako tretjino. On je res človek, ki ima neko karizmo in ga svetovni poznavalci hokeja zelo cenijo. To pa je takoj vidno in potem je veliko lažje delati. Dejstvo je, da selektor ne more narediti nič na znanju igralcev v reprezentanci, saj je pramalo časa in to tudi ni namen. Mogoče jih nauči kakšno kombinacijo, ki pa jo celo kdaj pa kdaj odigrajo. Ključno je postaviti prave igralce skupaj in vliti energijo za srčno igro. To danes ni bilo videno!
Mal sem se razpisu, ampak sorry, boli!
LP, Robert
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Moram rečt da sem gledal samo prvo tretjino in mi igra sploh ni bila všeč. Netočne podaje, premalo srčnosti, ..... #-o
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Bedrač

Tako slabe igre pa že dolgo nisem gledal :( ,da igralci igrajo bres nekega motiva,volje itd.Edini ki si zasluži čestitke je kristan ki je še enkrat pokazal da je v vrhunski formi ampak on nemore igrati še za napadalce da bi devo gole :(
LP!
Slika
trevor
Kraj: Gradišče pri Lukovici

Odgovor Napisal/-a trevor »

Zdaj pa rdeče/švedski stroj melje v NHL-u. Detroit ima že drugi shootout v finalu. Malkin, Crosby in ostali so se mal usral.
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

No še mal pa se začne spet hokej na domačih ploskvah. Kot že zadnjih 34 let bom to sezono spet držal pesti in zgubljal glasilke za ŠAMPIONE RDEČE Vem da je tukaj še nekdo, ki je celo pri UJ (zbilc), tako da se ne hecat če neu pokau ejga :wink:
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Uporabniški avatar
Bedrač

Kome čakam da se začne bo spet ke zanimivo glejat :D
LP!
Slika
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

Ne morem da se nebi mal nasmejal včerajšnemu dnevu - večeru! :lol: :D Glede na to, da se od rdeče barve težko ločim, je več kot očitno, da sem izredno vesel zmage Jeseničanov, še bolj pa poraza žabarjev :mrgreen: :twisted:
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

Jah zaenkrat mamo vsaj 3 pike, zmaji nč :twisted: =D> :D
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Odgovori