Orientaciji na ravni gasilske zveze in regije

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
strogi
Kraj: Trnovo

Odg: Orientaciji na ravni gasilske zveze in regije

Odgovor Napisal/-a strogi »

Kot ugotavljam, da ni bilo skoraj nobenega odziva za skupinski protest. :x Drugače rečeno, tresla se je gora, rodila se je miš! #-o
Upajmo, da bomo vsi mentorji, ki se ukvarjamo z mladino vsak pri sebi dobro premislili, kako bomo zaščitili ml. pionirke, st.pionirke in mladinke, da bodo lahko enakopravno tekmovale na državni orientaciji. :evil:

L.P.
Strogi
To kar vemo je kapljica, česar ne vemo je morje.
Uporabniški avatar
~BOBERČEK~
Kraj: TRNOVO

Odgovor Napisal/-a ~BOBERČEK~ »

upam tudi jst da boste mentorji skupi z nami mladino premislili in se pogovorili o nadalnih tekmovanjih če se splača tekmovati kljub temu da združujejo spole.meni se ne zdi prav da dopuščamo to in se ne postavimo v bran nas mladih,kot pravi pregovor:''na mladih svet stoji'' tako je tudi v gasilstvu(na maldini stoji gasilstvo)in upam da se bomo s skupnimi močmi uprli tistim ki hočejo združit spole v eno. ni prav da ženske,ki na tekmovanjih dosegajo zelooooooooooooooooo dobreeeeeeeeeeeeeeeeee čene celo bolše rezultate kot moški, ne pokažejo na tekmovanjih tega kar znajo. zgleda da je ene strah da smo ženske huda konkurenca moškim. upam samo da bomo ženske pokazale dovolj moči, truda in ponosa in na tekmovanju premagale moške ter se uvrstile naprej in da bo tekmovanje ki je na višji ravni vseboval večino ženski ekip.

l.p
~BOBERČEK~
Uporabniški avatar
alenka.pipan
Kraj: Prebačevo

Odgovor Napisal/-a alenka.pipan »

Kot mentorica mladine na ves glas opozarjam na napake GZS Slovenije!!! Ne zdi se mi prav, da združujemo spole in tudi ne dvomim, da dekleta ne zmorejo premagati fantov.

Žal vedno znova naletim na gluha ušesa. Pošiljamo maile na GZS pa žal odgovorov še nismo nikoli prejeli. Nekateri mentorji mi pravijo ej Lenč zakaj se razburjaš, če je pa za vse enako. Za vse enako??? Moramo iti v korak s časom in se prilagoditi sodobnemu času in opozoriti na nepravilnosti.

Mentorje naprošam, da začnejo aktivno opozorjati na napake GZS, saj bomo z njihovimi ukrepi izgubili ne pa pridobili mlade. Preveč se zahteva od mladih, ki so že v šoli preobremenjeni.

Vsi vljudno vabljeni na branje teme Kviz za mlade gasilce, kjer opozarjam, da mešamo šolski sistem z gasilsko dejavnostjo.

Vse mlade pa pozivam, da ne obupajo in še vedno hodijo na gasilske vaje in tekmovanja, saj se bomo netorji potrudili, da bo pri gasilcih še vedno fajn. Na mentorje apeliram z željo, da se skupaj postavimo proti GZS.
Uporabniški avatar
strogi
Kraj: Trnovo

Odgovor Napisal/-a strogi »

alenka.pipan napisal/-a:Kot mentorica mladine na ves glas opozarjam na napake GZS Slovenije!!! Ne zdi se mi prav, da združujemo spole in tudi ne dvomim, da dekleta ne zmorejo premagati fantov.

Žal vedno znova naletim na gluha ušesa. Pošiljamo maile na GZS pa žal odgovorov še nismo nikoli prejeli.
NE OBUPAJ!!! Sedaj na začetku mandata je potrebno začeti opozarjati novo vodstvo GZS na napake.
Samo zelo lepo bi bilo, da bi se nas čim več mentorjev (iz cele Slovenije) povezalo in bi skupaj lahko opozarjali in protestirali proti napakam, ki jih dela Mladinski svet pri GZS. #-o

Tudi sam epeliram na mladino, da se še naprej udeležujejo vaj in tekmovanj!!

L.P.
Strogi
To kar vemo je kapljica, česar ne vemo je morje.
Uporabniški avatar
alenka.pipan
Kraj: Prebačevo

Odgovor Napisal/-a alenka.pipan »

Bravo GZS; hvala, ker podpirate delo mentorjev!

Sem si ogledala razpis za orientacijo in bila zelo zelo vesela in prijetno presenečena nad domislicami.

Res fajn spremebe, zanimive novosti...kritika ni vedno slaba, temveč omogoči, da se nekaj premakne v prid naši malim nadobudnežem.

Komentarji?
sixkiller

Odgovor Napisal/-a sixkiller »

zdravo

Prosil bi, če mi kdo skenira in pošlje 241-247 stran iz knjige Osnove varstva pred požarom. Svojo knjigo sem nekam založil, rabim pa do jutri.

Hvala in lp
Sam da vode ne zmanka!
Odgovori