112+113=112
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: 112+113=112
Čudno da niso rekli naj kličeja na 080 1200 
Ena zadeva je, kar mene zelo moti, če nekdo kliče na 113 namesto na 112. In sicer če kličem jaz na 113 se oglasijo (baje) v Žalcu. Ampak, že dvakrat se mi je zgodilo, da je telefon odzvonil do konca in se nihče ni javil!!!!!! Če kličem na ReCo ponavadi zazvoni samo enkrat in se javijo. Tukaj tičijo na našem koncu luknje v sekundah in celo minutah. Tisto, ko nekdo pokliče na 113 in se javijo, prevezava na 112 je narejena v trenutku. To ni takšen problem.
V ljubljani recimo s klicem na 112 najprej dobiš ReCo Lj. Ko tam poberejo potrebne podatke, prevežejo dežurnemu v GBL. Tudi v tem primeru je prevezava, ampak se oglasijo!!!!
Tilen iz ReCo-LJ bo lahko to potrdil.
V ljubljani recimo s klicem na 112 najprej dobiš ReCo Lj. Ko tam poberejo potrebne podatke, prevežejo dežurnemu v GBL. Tudi v tem primeru je prevezava, ampak se oglasijo!!!!
Rok Ušen, GČ I. st.
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
blondi napisal/-a:Ena zadeva je, kar mene zelo moti, če nekdo kliče na 113 namesto na 112. In sicer če kličem jaz na 113 se oglasijo (baje) v Žalcu. Ampak, že dvakrat se mi je zgodilo, da je telefon odzvonil do konca in se nihče ni javil!!!!!! Če kličem na ReCo ponavadi zazvoni samo enkrat in se javijo. Tukaj tičijo na našem koncu luknje v sekundah in celo minutah. Tisto, ko nekdo pokliče na 113 in se javijo, prevezava na 112 je narejena v trenutku. To ni takšen problem.
Od kod ti pa ta informacija????
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.
Saj sem napisal baje. Saj v bistvu za mojo izkušnjo ni pomembno. Zakaj tako sklepam - ker ko sem delal zapisnik na policiji v Žalcu za določen dogodek, sem čakal na kriminalista na stolu v sobici, ki mi je delovala tako kot mini ReCo. Telefoni so kar naprej zvonili, dežurni se je oglašal, dogodek zapisal v knjigico in o tem obveščal enote.
Rok Ušen, GČ I. st.