Poveljniško vozilo PGD Zagorje-mesto
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Poveljniško vozilo PGD Zagorje-mesto
Nissan je po mojem mnenju dobra izbira.
Je kar nekaj enot po sloveniji, kjer jih že s pridom uporabljajo (PGE Celje, PGD Zreče (Navara), PGD Vitanje).
Je kar nekaj enot po sloveniji, kjer jih že s pridom uporabljajo (PGE Celje, PGD Zreče (Navara), PGD Vitanje).
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Koliko je približno cena tega Hummerja?kik napisal/-a:Pglejte še vozila HUMMER H3, ki je zalo prostoren in ima močan bencinski motor ter ene izmed najboljših plezalnih sposobnosti v sojem razredu!
Če se ne motim so se za tako vozilo odločili tudi v Kranju!
Za HUMMER 1 je:
t_time napisal/-a:glede cene... ki se giblje okoli bivših 12 mio +, da se pa ga uvoziti iz amerike in stane občutno manj, že za cca. 8 mio bivših s prevozom.
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
Ja, se ga da uvoziti v Slovenijo. Potrebno je na tistih 8 mio. bivših sit. prišteti še carino in davek ter homologacijske nevšečnosti (tudi menjava svetil med drugim).M-Coky napisal/-a:Za HUMMER 1 je:t_time napisal/-a:glede cene... ki se giblje okoli bivših 12 mio +, da se pa ga uvoziti iz amerike in stane občutno manj, že za cca. 8 mio bivših s prevozom.
Smo imeli z našim Chevyjem Suburban kar veliko dela, da je šlo skozi.
Avtomatski menjalnik je dobra zadeva. Le nekaj vaje in dodatnih znanj je potrebno za pravilno uporabo.
Zagorjanom pa želim srečno in dolgo uporabo vozila.
LP!
A bo imel opremo za TR?!?Ico napisal/-a:Odločitev je padla.
Novo PV-1 PGD Zagorje-mesto bo NISSAN PATHFINDER, vozilo je že naročeno.
MarkoŠ napisal/-a:A bo imel opremo za TR?!?Ico napisal/-a:Odločitev je padla.
Novo PV-1 PGD Zagorje-mesto bo NISSAN PATHFINDER, vozilo je že naročeno.
Stati inu obstati. /Trubar/
Ne, bo tapravi PV-1 - oprema po tipizaciji za takšna vozila.
Zdi se mi da je najbolje če je vozilo to za kar je namenjeno.Ico napisal/-a:Ne, bo tapravi PV-1 - oprema po tipizaciji za takšna vozila.
Razne "dvoživke" se ponavadi ne obnesejo najbolje.
Stati inu obstati. /Trubar/
- luka_makuc
- GE: Tolmin
- Kraj: Tolmin
Lep pozdrav!
Najprej čestitke ob pridobitvi!
Tudi pri nas bi morali kupiti nov PV-1,saj je naš opel samo še za v muzejsko dvorano.Predvsem na 1. dan leta 2008 se je pokazalo,da potrebujemo v naših krajih okreten avto s pogonom na vsa 4 kolesa.
Pa me zanima koliko je stalo vaše vozilo in kako se obnese v praksi.Zanima me predvsem kako je z okretnostjo,odzivnostjo,"handlingom" na cesti in na terenu,kako se odziva motor in kako je z obračalnim krogom.
Najprej čestitke ob pridobitvi!
Tudi pri nas bi morali kupiti nov PV-1,saj je naš opel samo še za v muzejsko dvorano.Predvsem na 1. dan leta 2008 se je pokazalo,da potrebujemo v naših krajih okreten avto s pogonom na vsa 4 kolesa.
Pa me zanima koliko je stalo vaše vozilo in kako se obnese v praksi.Zanima me predvsem kako je z okretnostjo,odzivnostjo,"handlingom" na cesti in na terenu,kako se odziva motor in kako je z obračalnim krogom.
Makuc Luka
041 297-986
luka.makuc@gmail.com
VIDEO PREDSTAVITEV PGD TOLMIN:
http://www.youtube.com/watch?v=tkYDOfXm2gM
041 297-986
luka.makuc@gmail.com
VIDEO PREDSTAVITEV PGD TOLMIN:
http://www.youtube.com/watch?v=tkYDOfXm2gM
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
Halo ,počasi ste nekateri zglajzali iz teme. Ja Hummer bi bil idealen le če bi se lahko po boku vozil. PV-1 je v fazi fabrikacije v tovarni. Ko bo nared za prevzem boste obveščeni. Ja rajdni krog mu ravno ni svetla točka ampak kaj čmo ,med nogami ga je kar nekaj...Torej se "slišimo" junija...
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Junij je že tukaj....o vašem vozilu pa še ne duha ne sluha....zanima me kako napreduje vse skupaj 
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Na vozilu se trenutno izvaja nadgradnja, v mesecu avgustu bo pa prevzem vozila 
Sj lahko daste kako slikco gor....da se nam mal sedijo sline

Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Bom dal jz če iz Zagorja nihče noče, upam da ne zamerijo.nejc321 napisal/-a:Sj lahko daste kako slikco gor....da se nam mal sedijo sline![]()
Se opravičujem za slabo kvaliteto, če želite boljšo pojdite na net stran PGD Zagorje-mesto
Bo slika, ko bo avto povsem dokončan. Na sliki še ni "končna verzija", ker se vgrajuje še dodatno nekaj svetlobnih teles ter nekaj detajlov spreminja.