Rajši povejte, kaj vam je posebej všeč in če vas mogoče kaj moti.
LP, R.
Moderator: Peter

Meni se zdi dosti bolj pregledenRafter napisal/-a:Dovolj s čestitkami. Za to imamo drug podforum.
Rajši povejte, kaj vam je posebej všeč in če vas mogoče kaj moti.
LP, R.![]()

- forum
- zaklenjeni forum
- forum s podforumi
- povezani forum
- podforumi
- tema
- moja tema
- vroča tema
- moja vroča tema
- zaklenjena tema
- obvestilo
- zaklenjeno obvestilo
- pripeta tema
- moja pripeta tema
- moja zaklenjena pripeta tema
- premaknjena tema

Dodatna polja so vidna samo v profilu, zato da ni preveč našarjeno.Ndrej napisal/-a:Kaj pa glede skypa. Direktno v objavah od uporabnikov ni ikone.
Bom pogledal, kaj se da narediti. Smo pa v prejšnji verziji imeli MOD, ki je gostom preprečeval ogled podatkov.Ndrej napisal/-a:Pa še to. Neprijavljeni gosti lahko vidijo E-pošto, WWW in ICQ. Ne vem, po mojem mnenju je čisto zadosti da vidijo samo E-pošto in WWW.
Sicer je to dlakocepskoin nima veze glede uporabnosti, ampak samo povem

in moram vsakokrat, ko dobim mail, scrollat dol, da lahko kliknem na link.Pozdravljeni Rafter,
To obvestilo ste prejeli, ker ste naročeni na spremljanje teme "Nova verzija foruma" na "Forum Gasilci.org". Ta tema je od vašega zadnjega obiska dobila nov odgovor. Naslednjo povezavo lahko uporabite za ogled odgovorov. Dokler ne boste obiskali te teme, vam ne bo poslano nobeno obvestilo več.
Če si želite pogledati zadnjo objavo od vašega zadnjega obiska, kliknite na spodnjo povezavo:
viewtopic.php?f=7&t=9908&p=135432&e=135432
Če si želite pogledati temo, kliknite na spodnjo povezavo:
viewtopic.php?f=7&t=9908
Če si želite pogledati forum, kliknite spodnjo povezavo:
viewforum.php?f=7
Če ne želite več spremljati tega foruma lahko v zgornjem forumu kliknete na "Odjavi naročnino na temo" ali pa kliknite na spodnjo povezavo:
viewtopic.php?f=7&t=9908&unwatch=topic
--
http://WWW.GASILCI.ORG
--
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.17.13/1207 - Release Date: 2.1.2008 11:29