Nova verzija foruma
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Re: Nova verzija foruma
Zaradi lažje barvne okvare vida sedaj ne vidim katera objava je nova! Škoda. Malo sem žalosten.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Se strinjam z Oskarjem! Ne vidi se v katerih temah so novi odgovori al pa še jaz nisem zakapiral 
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
http://www.pgd-mozirje.si
Vidi se tako, da se krogec in črte ob temi obarvajo rdeče, le intenziteta barve ni močna...Jacksy napisal/-a:Ne vidi se v katerih temah so novi odgovori al pa še jaz nisem zakapiral
p.s. lahko pa pogledaš tudi datum in uro objave na desni, ogled novih objav (zgoraj), aktivnih tem...
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Na dnu prebrane teme imaš na levi strani povezavo nazaj na forum v katerem je objavljena tema.Mostiščar napisal/-a:Primer: Ko preberem neko temo do konca, bi rad potem kar najhitreje skočil ali nazaj v kazalo, ali pa v določeno temo. Sedaj grem lahko le na kazalo (slabo videno - majhno) ali pa skrolam u rikverc...
Ima jo pa z vodo, čeprav to sploh ni bistveno.M-Coky napisal/-a:Tale modra ravno nima posredne povezave z gasilci, ognjem,...
Se pridružujem z čestitkami za spremembe, tudi sam sem bil na začetku malce zmeden.
Prepričan sem, da se bomo na spremembe hitro navadili. Tudi sam sem mnenja, da bi bilo boljše če bi bila barva ozadja rdeča!
LP Jero
Prepričan sem, da se bomo na spremembe hitro navadili. Tudi sam sem mnenja, da bi bilo boljše če bi bila barva ozadja rdeča!
LP Jero
Ko odpovejo že čisto vsi, nastopimo mi gasilci operativci !
Lep pozdravcek iz Krakova
se dobro da so me predhodno obvestili o novostih tukaj gori, ker drugace bi ze mislila da njihov net kaj drugace siba kot nas...vse pohvale, mi je ful simpaticen. A obstaja tudi v rdeci verziji?
LP
Suzy
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Pozdravljeni.
Jaz bi opozoril na eno napako v prevodu ki sem jo našel.
Če napačno vneseš potrditveno kodo se izpiše ta stavek:
Potrditvena koda, ki ste jo vnesli na pravilna.
Napaka je označena z rdečno barvo.
Upam da boste tole popravili.
Drugače pa je nov izgled super. Sam sem poskušal s prevodom foruma a sem izgubil voljo.
L.P. Tadej
Jaz bi opozoril na eno napako v prevodu ki sem jo našel.
Če napačno vneseš potrditveno kodo se izpiše ta stavek:
Potrditvena koda, ki ste jo vnesli na pravilna.
Napaka je označena z rdečno barvo.
Upam da boste tole popravili.
Drugače pa je nov izgled super. Sam sem poskušal s prevodom foruma a sem izgubil voljo.
L.P. Tadej
L.P.

- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Še ena slovnična napaka. V Uporabnikova kontrolna plošča ---> Prijateljji & Sovražniki ---> Urejanje prijateljev je napisano:
Edit: Po ponovnem branju drugega stavka, ne vem več ali je mišljeno predloga ali predlog. Oboje je možno
Oz. ali mi lahko razložiš kaj naj bi drugi stavek sploh pomenil. Na nekem drugem forumu so drugi stavek prevedli tako: Če ima forum podporo lahko vsako objavo od prijatelja označite. Tudi ta stavek ne razumem najbolje 
LP, AndrejPrijatelji vam omogočajo hiter dostop do članov s katerimi pogosto komunicirate. Če ima predloga ustrezno podporo, bodo objave prijateljev poudarjene.
Edit: Po ponovnem branju drugega stavka, ne vem več ali je mišljeno predloga ali predlog. Oboje je možno
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Predloga oz. template mora imeti ustrezno kodo, da se objave obarvajo. Predloge uporabnikom niso vidne, v ozadju pa določajo prikaz in razvrstitev vsebine.Ndrej napisal/-a:Če ima predloga ustrezno podporo, bodo objave prijateljev poudarjene.
Zdravo, saj nisem bil siguren če sem na pravem forumi
, bo pa čas pokazal dobre in slabe lastnosti te spremembe. Jaz mislim, da se bomo na začetku malo iskali, sicer če si pa vsaki dan na forumi pa tak nebo problema se bomo hitro navadili. 
Meni je zelo vredu, takoj sem se privadil.
Hvala in čestitke

Hvala in čestitke
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Ma mi ne potegne še čisto, mogoče se ga bom navadil.
Je pa res da je razločnost slabša.
Je pa res da je razločnost slabša.
Stati inu obstati. /Trubar/
Morali se bomo navadit na novo stran. Bilo pa potrebno nekaj spremenit, in se mi zdi zelo lepo.
Vse pohvale !!!
Pesek
Vse pohvale !!!
Pesek
Nekdo je že napisal in se tudi jaz strinjam z njim, da se uporabnikov profil premakne na levo stran.
Stati inu obstati. /Trubar/