Mostiščar napisal/-a:To je pa malo smešno, da bi vsak, ki najde neko napako javljal, kaj naj naredijo!
Marsikaj je in bo smešno v življenju... pač, tako je! Sicer pa ne vem, kaj bi bilo tukaj narobe, če bi gapi podal podatke za njihovo PGD, te bi pa nadalje javili ekipi Geopedije preko e-maila (kar mislim, da ne vzame minute časa - če je že o tem prej tekla beseda...)
Mostiščar napisal/-a:Naj bodo resni in se zadeve lotijo še enkrat, torej ponoven import vseh podatkov! Trenutno pa takih nepopolnih in zavajajočih podatkov raje javno ne objavljajo...
Za tole pa jaz najbrž nisem pravi naslov (v kolikor si repliciral meni), se ti ne zdi?
Po daljšem času sem se lotil obnove seznamov povezav. Tako so bile izbrisane neaktivne internetne strani, veliko internetnih strani je spremenilo internetni naslov, mnoga društva ter zveze pa so ustvarile internetne strani.
Tako v prilogi prilagam .xls datoteko za tiste, ki bi želeli na svojih straneh povezave, prav tako bodo upam posodobljene v modulu povezave (na desnem robu so povezave za seznam) na portalu gasilci.org.