Ljubljanski gasilec - nova podoba

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
swordfish
GE: Vrsnik

Odgovor Napisal/-a swordfish »

Danes sem prvič dobil LG v poštni nabiralnik, kot vedno so v njem članki ki te takoj pritegnejo k branju.
Čestitke Juretu in vsem sodelujočim pri nastanku revije =D>

Lp Marko
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Hvala, hvala. Dobro dene. :oops: Se bomo trudili še naprej.

VIP lista je tokrat malo manj VIP, ker je izvodov zmanjkalo. LG-ji bodo zato na pošti v torek. Se opravičujem prizadetim. :(

LP
Jure
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Jure Čokl napisal/-a:LG-ji bodo zato na pošti v torek. Se opravičujem prizadetim. :(
Ni problema. Vseeno kdaj pride, samo da je tu. :lol:

Hvala še enkrat tudi v mojem imenu za ves trud, ki ga vlagate v pripravo LG.

LP, R. :wink:
Andrej Ž.

Odgovor Napisal/-a Andrej Ž. »

Nisem vedel da je tudi na forumu odrta tema o LG. No jaz sem ga tudi že predelal in bi pohvalil vse ki delate za LG. Vsaka tema je po svoje zanimiva, najbolj pa mi je bil všeč intervju z Štremfljem. Prepričan sem, da so bila vprašanja za g. Štremflja odlična, najbolj pa: Za območje kranja velja, da sodelovanje ni dobro. Je to res? Kje so razlogi za to? Ali obstaja rešitev tega problema?
Kot nalašč vprašanja ravno za Andreja, ki je prav gotovo eden tistih v Kranju ki je odgovoren za takšno sodelovanje. Ne rečem da ja vse slabo, res je da nam brezplačno odstopajo njihova vozila, še danes pa ne vem zakaj je v Kranju vzpostavljen sistem ki nam prostovoljcem onemogoča izhode na intervencijo. Problem so pojavi takrat ko nas potrebujejo in je jasno da ne moremo zadevo obvalati tako kot drugi, če pa ne smemo skoraj nikdar na intervencijo. Kako pa naj potem sploh oblvadamo svoj posel. Takrat ko pa že gremo na intervencijo pa jasno da je polno pripomb saj znanja na tem področju nimamo možnosti pridobiti.
Za vzgled bi jim lahko bilo sodelovanje med ljubljanskimi poklicnimi in prostovoljnimi gasilci. Tam bi bilo sodelovanje lahko še veliko slabše če bi vsi gledali samo nase, saj 30 gasilcev na izmeni v Ljubljani lahko posreduje veliko lažje kot v kranju sedem.

Andrej Ž.
Uporabniški avatar
tomaz
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a tomaz »

Andrej, delamo v tej smeri
Jože Peternel

Ljubljanski gasilec-nova podoba

Odgovor Napisal/-a Jože Peternel »

Slišal sem, da ima GZL težave z LG. Menda se je Jure odselil in ni več urednik. Zanima, kaj je resnica, Jure!
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Re: Ljubljanski gasilec-nova podoba

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Jože Peternel napisal/-a:Slišal sem, da ima GZL težave z LG. Menda se je Jure odselil in ni več urednik. Zanima, kaj je resnica, Jure!
Jože, upam da ne boš razočaran, ampak še vedno sem urednik LG. Tudi odselil se (še) nisem. Težave pa niso bile z LG ampak z županom, kar verjetno veš. Razloga za skrb torej ni, me pa veseli, da nas pogrešaš. Kmalu boš imel v rokah nov izvod.

Hvala za skrb še enkrat, res lepo da ceniš gasilsko literaturo.

Lep dan še naprej
Jure
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Tine Žen
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Tine Žen »

Danes izšla nova številka Ljubljanskega gasilca jutri se jo bo že dalo dobiti na Igu v ponedeljek gre na pošto
Upam pa mislim da tudi Jure da vas bomo saj za nekaj časa zaposlili z branjem :P :wink:

Lp Tine
Tine Žen

Danes sem oddal Ljubljanskega gasilca na pošti že zjutraj tako, da če bo vse posreči ga dobite jutri ali najkasneje sreda,
možnost ga bo pa še dobiti to soboto na Igu in pa naslednji ponedeljek in torek v Sežani jih bom imel sabo

Lp Tine
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Opravičujem se bralcem za mojo napako v podnaslovu članka o požarih na Veliki petek v MB.
pravilno bi moralo biti: Trgovina in lokal kot bakla !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Tine Žen

Obveščam vse zveste bralce da je danes izšla nova številka revije Ljubljanski gasilec :P

Naročniki jo boste po pošti verjetno dobili začetek naslednjega tedna
Za društva iz GZL bo na voljo v ponedeljek na zvezi okoli 19h
Možno pa ga bo dobiti tudi na Igu

Lp Tine Žen :wink:
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

No, danes sem pa kar malo pokonci hodil, pa naš administrator tudi :D .

V Ljubljanskem gasilcu je namreč ocenjena spletna stran http://www.pgd-topole.si in, kot piše, smo v oceni prvi prejeli polno število možnih točk, to je 34.

Je bil pa ocenjevalec res natančen :D , prvo napako (sestevil Bobby), smo takoj odpravili, sledi še naslov in kontaktne osebe, za vreme bomo dodali vir, potem bo pa to že skoraj vse.

No, ne vse, vedno se da še kakšna stvar izboljšati, zato vabim tudi člane foruma gasilci.org k sodelovanju, še posebej v mali šoli gasilstva, ki v septembru poteka v zgoščeni obliki (smo bili 2 meseca na počitnicah), zadnje tromesečje pa bo do vprašanja na novo spet na en teden, ob koncu tromesečja pa najboljšega čaka praktična nagrada.

Torej, hvala Ljubljanskemu gasilcu za tako visoko priznanje, ki pa bo za nas tudi obveza, da še naprej skušamo ustvarjati gledljiv in bran forum.

Pa še komentar našega administratorja: "A to pa nsio napisal, da imamo v galeriji čez 14.000 slik v 345 albumih" :D :D :D .

Takole smo pohvalo pokomentirali na naši spletni strani:

http://pgd-topole.si/forum2/viewtopic.php?f=13&t=967

Hvala Juretu in sodelavcem, gremo delat naprej :D .

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Bobby

Odgovor Napisal/-a Bobby »

Janez Koncilija napisal/-a: Je bil pa ocenjevalec res natančen :D , prvo napako (sestevil Bobby), smo takoj odpravili, sledi še naslov in kontaktne osebe, za vreme bomo dodali vir, potem bo pa to že skoraj vse.
Janez...je mogu Jure res kkšno napako najdt...ker če ne bi bilo res preveč popolno :D :twisted: :D

lp :wink:
......dream until your dream come true......

Bobby
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Janez Koncilija napisal/-a:Pa še komentar našega administratorja: "A to pa nsio napisal, da imamo v galeriji čez 14.000 slik v 345 albumih" :D :D :D .
Čestitke za tako dobro spletišče, samo kot zanimivost, pa podatki iz galerije Gasilci.org. :D
Statistic Value
Number of Items 14885
Number of Albums 345
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Peter napisal/-a: Čestitke za tako dobro spletišče, samo kot zanimivost, pa podatki iz galerije Gasilci.org. :D
Statistic Value
Number of Items 14885
Number of Albums 345
Hvala, hvala, sicer se je pa naš Miran sinoči takoj lotil še ostalih popravkov. In je kar prav, da te nekdo pobeza "od zunaj" :D , saj svojih napak ne vidiš več, še posbej pomanjklivosti, ki so recimo zame same po sebi umevne, se pravi, na katerem naslovu je gasilski dom ali kdo je predsednik.

To pa ja vsi vemo.....ampak samo v Topolah :D :wink: .

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odgovori