Vidim da velik govorite o nas, zato sem se tud oglasil.
Mi in Tinje imamo tudi kdaj pa kdaj skupne vaje drugače pa je njihov mentor iz Keblja.
Na vajah se delajo vaje okrog 30 s. Vaja se da narediti tudi pod 30 s.
V Slov. Bistrici je strojnik pol zapel na motorno brizgalno, potem je pa sam popravil. Problem je bil v tem da doma treniramo in na tekmah je navadno ziglerjeva MB, ta rozenbauer ( fox II ) je pa precej višja in smo pred vajo pogovarjali da mora V2 višje dvignit cev zadaj pa je vzdignil malo previsoko !
Kazenske bomo odpravili do drugega leta saj je ta ekipa komaj skupaj od januarja letos, letos je le uvajanje za drugo leto.
BOSS napisal/-a: ...ta rozenbauer ( fox II ) je pa precej višja in smo pred vajo pogovarjali da mora V2 višje dvignit cev zadaj pa je vzdignil malo previsoko...
Kaj ni bila tam vaša oprema? Če se ne motim je na MB pisalo Kebelj...
Tako pokalno tekmovanje za latošnje leto je zaključeno. Zanima me kako so kaj tekmovalne enote zadovoljne s novim sistemom točkovanja. Meni se zdi da je novi sistem dosti boljši od prejšnjega je večja zanimivist.
Pa opazil sem tudi da se je letošnjo leto "uveljavilo" nekaj novih ekip.
Pozdravljeni!
V živo sem si pogledal tekmovanje v Škofji vasi, pa sem opazil, da so povečini najboljše ekipe vse po vrsti delale napake(mislim predvsem prve štiri v skupnem seštevku,razen Krke). Pa me zanima, če so imeli pri tem kaj vpliva sodniki?(kakšna sumljiva odločitev ipd. Al je bila nervoza enostavno prevelika? Videl pa sem, da je na štafeti sodnik pri predaji 4. spregledal kar nekaj prestopov. Predvsem pa so se vsi gledalci razburili pri ekipi krke.
Ne sodniki niso imeli nobenega vpliva!(Vsaj pri nas ne). Ni bilo nobene sumljive odločitve. Vse kazenske točke ki smo jih dobili so bile!
Razloga za slabo vajo pa niti nevem. Ko ti ne gre ti pač ne gre!