SLIKE V LJUBLJANSKEM GASILCU

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

SLIKE V LJUBLJANSKEM GASILCU

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Hoj!

Tretja številka je na izstreliščni rampi in jaz sem se (kot običajno, bi dodal Cveto Š., a ne? :lol: :lol: :lol:) znašel v dilemi. Torej: toliko slik, kolikor sem jih od vas dobil za to številko, je povsem nepričakovano ogromno!!! Super!!! In kje je problem? :shock: Ne vem več, kdo mi je poslal kaj in tako skoraj nimam pojma, koga naj podpišem kot avtorja slik. :oops: :oops: :oops: Prišel sem do sklepa, da bi bilo morda še najbolje (če se boste seveda strinjali vsi prizadeti), da pod slike, ki sem jih dobil od vas, napišem "foto: GASILCI.ORG". Torej, kakšno je vaše mnenje? Se strinjate ali pa me boste poslali v deželo gostov? :shock:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Jaz se strinjam...

Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Seveda pa to nikakor ne pomeni, da zdaj slik ni več treba pošiljati!!! Nasprotno!!! SLIKE Z GASILSKO TEMATIKO OD DALEČ IN OD BLIZU SO ZELO ZELO DOBRODOŠLE!!! :P :!:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Jure, če avtorjev ne boš napisal zraven, se jim boš pa moral na kakšen drug način oddolžiti. :wink:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

To je popolnoma jasno in tako sem počel tudi do zdaj. Tisti, ki so mi pomagali, s članki ali slikami, že vedo... :wink: Ampak saj imamo ZS, a ne? :wink:

Madonca sem skrivnosten... :lol:
Odgovori