PROMOCIJA GASILSTVA" DRUGAČE"
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
jezni
- Vesna Škodnik Gabrovec
- Kraj: Prebold
skritima
DRAGA GOSTA!
Zakaj vam sploh pišem. Dan za dnem nam preko medijev poročajo o naravnih nesrečah, ki zahtevajo veliko žrtev in tudi veliko materialno škodo. Da vsaj nekaj rešijo, pomagajo predvsem reševalci. Žal, iz dneva v dan bo tega več.
Svetovni možje, pa samo razmišljajo, kako bi se še bolj oborožili, ne pa da bi vlagali sredstva, za reševanje pred naravnimi nesrečami. Ne, ti vele možje naravo še izzivajo, da bo ja še bolj pobesnela.
Če določeni GOSTJE mislite, da vam zaradi takšnega razmišljanja škodim, potem vam pa lahko samo še bog pomaga.
Zakaj vam sploh pišem. Dan za dnem nam preko medijev poročajo o naravnih nesrečah, ki zahtevajo veliko žrtev in tudi veliko materialno škodo. Da vsaj nekaj rešijo, pomagajo predvsem reševalci. Žal, iz dneva v dan bo tega več.
Svetovni možje, pa samo razmišljajo, kako bi se še bolj oborožili, ne pa da bi vlagali sredstva, za reševanje pred naravnimi nesrečami. Ne, ti vele možje naravo še izzivajo, da bo ja še bolj pobesnela.
Če določeni GOSTJE mislite, da vam zaradi takšnega razmišljanja škodim, potem vam pa lahko samo še bog pomaga.
Audere et Labora!
(upaj si in dejstvuj!)
(upaj si in dejstvuj!)
Re: skritima
Tebi po mojem mnenju tudi on ne more več.Vesna Škodnik Gabrovec napisal/-a:...potem vam pa lahko samo še bog pomaga.
Re: skritima
Rafter napisal/-a:Tebi po mojem mnenju tudi on ne more več.Vesna Škodnik Gabrovec napisal/-a:...potem vam pa lahko samo še bog pomaga.
- Vesna Škodnik Gabrovec
pasivnost in zgolj kritika sta premalo za korenite spremembe
Rafter, včasih je treba znani brati med vrsticami in biti 100% pri eni stvari, ne pa biti raztreščen na "x" projektih in forumih, vzporedno s službo in družino.
Denar, ki ga namerava ministrstvo za obrambo nameniti za psihično podporo in duhovno rast ali študije, naj raje dajo fizičnim osebam-vojakom, gasilcem in prostovolcem, ali njihovim družinam.
Dokler vse tiho je bilo, bo temu tako. In zato, ker skušam spregovoriti, res preko posrednikov, saj te moči nimam sama, zato sem pa po tvojem mnenju že tam, ko mi niti bog ne more več pomagati.
Denar, ki ga namerava ministrstvo za obrambo nameniti za psihično podporo in duhovno rast ali študije, naj raje dajo fizičnim osebam-vojakom, gasilcem in prostovolcem, ali njihovim družinam.
Dokler vse tiho je bilo, bo temu tako. In zato, ker skušam spregovoriti, res preko posrednikov, saj te moči nimam sama, zato sem pa po tvojem mnenju že tam, ko mi niti bog ne more več pomagati.
Audere et Labora!
(upaj si in dejstvuj!)
(upaj si in dejstvuj!)
Re: Nekdo mora
Vesna, ko berem tvoje pisarije se mi največkrat zdi da ne.Vesna Škodnik Gabrovec napisal/-a:FRANCI, prišel si na forum, kjer člani želijo spremeniti stvari na bolje.
PS.: Prosim če moj e-naslov brišeš iz svoje mailing liste.
Stati inu obstati. /Trubar/
- Vesna Škodnik Gabrovec
odgovor Franciju
FRANCI, lep pozdrav!
Prosim, bodi toliko prijazen in mi objasni, zakaj si mnenja, da stvari ne poskušam spremeniti na bolje. Kje delam napako, da si nasprotnega mnenja?
Tvoj javni nasvet bi bil koristen! Podaj svoje mišlenje in akcije, ki bi po tvojem mnenju spremenile statusno in finančno stanje gasilcev, oziroma vseh reševalcev na bolje. Vsaka ideja mi je dobrodošla, sploh če so podane iz strani kritikov in poznavalcev razmer.
Prosim, bodi toliko prijazen in mi objasni, zakaj si mnenja, da stvari ne poskušam spremeniti na bolje. Kje delam napako, da si nasprotnega mnenja?
Tvoj javni nasvet bi bil koristen! Podaj svoje mišlenje in akcije, ki bi po tvojem mnenju spremenile statusno in finančno stanje gasilcev, oziroma vseh reševalcev na bolje. Vsaka ideja mi je dobrodošla, sploh če so podane iz strani kritikov in poznavalcev razmer.
Audere et Labora!
(upaj si in dejstvuj!)
(upaj si in dejstvuj!)
Re: odgovor Franciju
In koliko od teh idej je že ugledalo luč sveta v smislu sprememb?Vesna Škodnik Gabrovec napisal/-a: Vsaka ideja mi je dobrodošla,
Kje in komu si jih sporočila, da so se spremembe zgodile?
To bi bilo dobro vedeti, ker bi potem tudi sami kakšno posredovali.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Re: pasivnost in zgolj kritika sta premalo za korenite sprem
Če ti to uspeva, vsaka čast!Vesna Škodnik Gabrovec napisal/-a: ..., včasih je treba znani brati med vrsticami in biti 100% pri eni stvari, ne pa biti raztreščen na "x" projektih in forumih, vzporedno s službo in družino...
Mene tudi prosim, imam poln k.... nekega natolcevanja in vmešavanje politike v sicer nepolitično organizacijo.PS.: Prosim če moj e-naslov brišeš iz svoje mailing liste.
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

- Vesna Škodnik Gabrovec
Skupina ZARES je to sprožila, jaz sem jo dobila od GASILCA
To kar sem vam poslala, pa res nima veze z politiko. Zato sem si tudi to upala poslati vam. Barbara Žgajner Tavš je namreč v drugi stranki, ki je po velikosti podobna tej. ki je to peticijo sprožila.
Ker vas je veliko, sem pač menila, da boste to pobudo podprli. Upam da jim bo uspelo, saj imajo že 18.292 podpisov.
V četrtek, sem se nameravala sestati z njo, pa zgleda da ne bo potrebno.
Peticija v podporo uvedbi brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV)
Ker podpisnice in podpisniki verjamemo, da zdravje ni in ne sme biti privilegij bogatih, temveč temeljna človekova pravica vseh ljudi, pričakujemo, da bo minister za zdravje Andrej Bručan vsem državljankam in državljanom čim prej omogočil dostop do brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV).
Ker vas je veliko, sem pač menila, da boste to pobudo podprli. Upam da jim bo uspelo, saj imajo že 18.292 podpisov.
V četrtek, sem se nameravala sestati z njo, pa zgleda da ne bo potrebno.
Peticija v podporo uvedbi brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV)
Ker podpisnice in podpisniki verjamemo, da zdravje ni in ne sme biti privilegij bogatih, temveč temeljna človekova pravica vseh ljudi, pričakujemo, da bo minister za zdravje Andrej Bručan vsem državljankam in državljanom čim prej omogočil dostop do brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV).
Audere et Labora!
(upaj si in dejstvuj!)
(upaj si in dejstvuj!)
Re: Skupina ZARES je to sprožila, jaz sem jo dobila od GASIL
Vesna Škodnik Gabrovec napisal/-a:
In kaj ima to veze z gasilci
Gasilc 18
Tistemu, ki mu hitimo na pomoč se zdi vsaka sirena pretiha !!!
Tistemu, ki mu hitimo na pomoč se zdi vsaka sirena pretiha !!!