Odlično si ugotovil,je njegova desna roka.nejc321 napisal/-a:Če se ne motim dela g. Jezernik pri Elektro Turnšek
Vozni park-PGD NOVA CERKEV
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Čestitke tudi z moje strani ,
Vem koliko truda in naporov je potrebno za takšen vozni park,fantom iz Nove cerkve pa le eno le tako naprej kot ste delali do sedaj !!!!!
Veliko srečno prevoženih kilometrov z vsemi vozili saj vemo da ste že imeli eno smolo z vozilom.
Vse naj ob vaši obletnici ki je kar lepa
Dušan
Vem koliko truda in naporov je potrebno za takšen vozni park,fantom iz Nove cerkve pa le eno le tako naprej kot ste delali do sedaj !!!!!
Veliko srečno prevoženih kilometrov z vsemi vozili saj vemo da ste že imeli eno smolo z vozilom.
Vse naj ob vaši obletnici ki je kar lepa
Dušan
Ne morem kaj, da se ne bi oglasil. Na gasilsko veselico v Novo cerkev hodim že 3 leta pa, če prav sem iz Ptuja. Letos sem bil prav presenečen, ko sem zagledal novi vozili. Predvsem AC mi je padla v oči ker je res pravi šus le pumpo bi jaz dal močnejšo, pa nekaj konjskih moči ji po moje manjka. Ker tudi sami nabavljamo novo AC me zanima kakšna je cena tega avtomobila. Se mi pa zdi, da so se dečki malo prenaglili saj če imam pravilne podatke in, če ni prišlo do spremembe tega vozila ne bodo morali uveljavljati pri sofinanciranju gasilske opreme na razpisu. Vozilo z takšno oznako namreč ni predmet razpisa. Koliko jaz vem je med AC le AC 16/50. Upam, da bodo to spremenili. Pa še to, če sem videl prav je nosilnost vozila 19 ton tudi to pa se mi zdi malo premalo.
Na koncu pa še to! Gasilska veselica v Novi cerkvi je pa zares zakon!
Na koncu pa še to! Gasilska veselica v Novi cerkvi je pa zares zakon!
Naj se oglasim, čeprav se sprva nekako nisem mislil.
Torej, v soboto so kolegi iz Nove Cerkve svečano prevzeli vozila in na tem mestu jim najprej čestitam za pridobitve in se jim hkrati zahvaljujem za gostoljubnost.
Kar se pa tiče samih vozil, moram reči, da so pravi stroji.
In da mogoče odgovorim na nekatera ugibanja v tej temi z informacijami, ki so nam jih posredovali gasilci Nove Cerkve na slavnostni seji oziroma na prevzemu.
GVC 16/25 MB Atego je nov, zamenjava za TAM-a po rednem planu nabave v GZ. Vozilo po tipizaciji in še kakšna malenkost, ki navduši. Posebej stopnice zadnjega dela kabine. Ko je že nekdo vprašal: vsi IDA so v nadgradnji in ne v kabini. V kabini pa se mi posebej dopadejo montirane odlagalne police. Dobra ideja!
AC 16/80 pa je zamenjava za TAM-a, ki je svojo gasilsko pot nesrečno končal pri gašenju požara na Krasu lani. Na le tega spominja samo še črpalka, ki je sedaj vgrajena na tem vozilu. Samo podvozje je rabljeno in obnovljeno, nadgradnja pa je nova. In verjamem da bo vozilo fantom dobro služilo.
Tretji član družine, ki se pridružuje MB Sprinterju pa je poveljniško vozilo Jeep, ki enkratno dopolnjuje konjenico.
Še enkrat čestitke in naj svoje poslanstvo opravljajo brez nezgod.
Torej, v soboto so kolegi iz Nove Cerkve svečano prevzeli vozila in na tem mestu jim najprej čestitam za pridobitve in se jim hkrati zahvaljujem za gostoljubnost.
Kar se pa tiče samih vozil, moram reči, da so pravi stroji.
In da mogoče odgovorim na nekatera ugibanja v tej temi z informacijami, ki so nam jih posredovali gasilci Nove Cerkve na slavnostni seji oziroma na prevzemu.
GVC 16/25 MB Atego je nov, zamenjava za TAM-a po rednem planu nabave v GZ. Vozilo po tipizaciji in še kakšna malenkost, ki navduši. Posebej stopnice zadnjega dela kabine. Ko je že nekdo vprašal: vsi IDA so v nadgradnji in ne v kabini. V kabini pa se mi posebej dopadejo montirane odlagalne police. Dobra ideja!
AC 16/80 pa je zamenjava za TAM-a, ki je svojo gasilsko pot nesrečno končal pri gašenju požara na Krasu lani. Na le tega spominja samo še črpalka, ki je sedaj vgrajena na tem vozilu. Samo podvozje je rabljeno in obnovljeno, nadgradnja pa je nova. In verjamem da bo vozilo fantom dobro služilo.
Tretji član družine, ki se pridružuje MB Sprinterju pa je poveljniško vozilo Jeep, ki enkratno dopolnjuje konjenico.
Še enkrat čestitke in naj svoje poslanstvo opravljajo brez nezgod.
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)