daj no
nobenega ne zagovarjam! Samo sodnikov sigurno niso podkupil, pa tudi sodili so priznani sodniki, ki mislim da se zelo dobro spoznajo na svojo delo.
Mislim da si gost preveč nevoščljiv in nimaš nič tekmovalnega duha v sebi
Pod imenom gost je vsak ki se ne prijavi!
Bolš da ne veš iz kot sem jaz, ki pišem danes, koliko tekmovalnega duha imam v sebi in koliko uspehov smo že dosegli! Koliko vaj je za nami, ur odrekanja,... Na koncu pa tole-da popizdiš!
Priznani sodniki gor al dol-sojenje ni bilo korektno!
Počakaj še kak dan in dobili boste posnetek na katerem bo vse jasno vidno-na internetu, da ga bo videl vsak in tudi vsak opazil napako!!!!!
Ne, nisem iz tistega društva, ki je naredilo enako napako, vendar je bila pri njih veliko manj očitna pa so dobili kazenske!
Pes ali si vido napako pri Keblu?
Sodniki bi morali biti bolje zaščiteni! Takrat bi si upali dosoditi kazenske točke. Ker pa nimajo zaščite si ne upajo narediti kar bi morali!
To so sodniški argumenti in zato na nek način "držijo" z ekipami pri katerih vidijo kazenske točke, pa si jih ne upajo dosoditi!
Pritožbe pa itak ne smejo nobene odobrit, kajti s tem se jim zdi da bodo izgubili ime!
Jah no, kdo pa brani sodnikom GŠD nositi osebno zaščitno opremo ( posebno, čelada je priporočljiva ), pa še eno se moraš strinjati; sodnik GŠD izgubi dobro ime, ko naredi izpit za sodnika
Ja! Kar je bilo je bilo! Jaz nobenega ne obsojam! Samo ni pa prav da se ti --gost-- preveč sekiraš pa razburjaš! Sej še bodo priložnosti, če ste dobra poštena in zagnana desetina, pa je to zelo pozitivno in bo prišel čas ko bote nagrajeni z najboljšim! Tudi za dobre rezultate je potrebno melce sreče. Eni jo imajo več eni manj! Nič ne moremo! Zato pa ''gost'' ne se jezit, to škoduje!
Vse še bo! Trudite se še naprej! pa bolj na športen način! Ne z jezo!
Kdaj pa kdaj je pač treba tudi kaj grenkega požret!